Showbiz

Αποκάλυψη: Ο Παναγιωτόπουλος είχε συναντηθεί με την καταγγέλλουσα λίγους μήνες πριν παντρευτεί!

Gossip-tv Team

Νέες αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας καθώς σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή Τι λες τώρα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε συναντηθεί με τη γυναίκα που τον κατήγγειλε και μάλιστα παρούσα ήταν και η νυν σύζυγός του. 

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν, το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε το καλοκαίρι που πέρασε στην Αλόννησο με το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα να προσπαθεί να πείσει την 30χρονη σήμερα καταγγέλλουσα να αποσύρει τη μήνυση και να τα ξαναβρούν.

Η ίδια κοπέλα, όπως αποκάλυψε, το σκεφτόταν να αποσύρει τη μήνυση προκειμένου να καταλάβει ότι έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος και εκείνος έδειξε να είναι πολύ καλός μαζί της, λέγοντάς της πως την αγαπάει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η νεαρή κοπέλα ήρθε και σε επαφή και με τη γυναίκα που μετέπειτα παντρεύτηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, γεγονός που την έκανε να καταλάβει ότι τίποτα δεν επρόκειτο να αλλάξει στην όλη υπόθεση.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος έχει φύγει για Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του, δεν αναμένεται να παρευρεθεί στο δικαστήριο που έχει οριστεί για τις 9 Φεβρουαρίου μετά τον σάλο που ξέσπασε.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν γνωστά στην εκπομπή του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά η πρώην σύντροφός του: «Τρώει στις ταβέρνες, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο εδώλιο τον προσεχή Φλεβάρη ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα

Ράδιο Αρβύλα: Τελευταία εξέλιξη: Κατεβάζουν όλα τα βίντεο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ρεπορτάζ gossip-tv:Άνθρωπος από το δημαρχείο Αλοννήσου μιλάει για τον γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved