Η Ευφημία Καλογιάννη στο gossip-tv: Ο Σασμός και γιατί τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά!
Showbiz

Η Ευφημία Καλογιάννη στο gossip-tv: Ο Σασμός και γιατί τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά!

Η Ευφημία Καλογιάννη ή αν προτιμάτε η Ντίνα του Σασμού που μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες μέσα από την ομώνυμη σειρά, μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και μας δίνει μία μικρή ιδέα του τι να περιμένουμε από τον ρόλο της αλλά και πώς είναι ως προσωπικότητα η ίδια. 

Πέρυσι την απολαμβάναμε ως Ελένη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Αγγελική ενώ φέτος έρχεται στον νου μας η ψιλόλιγνη φιγούρα της κάθε φορά που ο Δημήτρης Ήμελλος, ο οποίος υποδύεται τον προϊστάμενό της στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, τον Αντώνη Φραγκιαδάκη με τον οποίο διατηρεί και μία τρυφερή σχέση με πολλά ups και downs, τη φωνάζει με εκείνη τη... μακρόσυρτη διάλεκτό του!

Η Ευφημία σίγουρα έχει έρθει για να μείνει καθώς είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα του χώρου της υποκριτικής και δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχει καταφέρει να αναδείξει έναν δεύτερο ρόλο ο οποίος όμως είναι ιδιαίτερα σημαντικός για να ξεδιπλωθούν οι εξελίξεις στη σειρά.

Η ίδια σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο gossip-tv μιλάει για τον χαρακτήρα που υποδύεται, για την άψογη συνεργασία της με τον Δημήτρη Ήμελλο αλλά και για το πώς κατάφερε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει μέχρι στιγμής στην πορεία της μέχρι σήμερα...

- Ο ρόλος σας ως Ντίνα στη σειρά «Σασμός», δείχνει να είναι καταλυτικός σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις. Είστε μία αστυνομικός στην επαρχία που λατρεύει τη δουλειά της. Να περιμένουμε και άλλες αποκαλύψεις από την ίδια την Ντίνα σε ό,τι αφορά τη μικρή κοινωνία του χωριού της Κρήτης και όσα συμβαίνουν εκεί;

Δεν το γνωρίζω αυτό, αλλά πιστεύω πως η Ντίνα, πάντα μαζί με τον Αντώνη και τον Μύρωνα, θα αναλάβουν να διευθετήσουν όποια υπόθεση έρθει στο τμήμα.

- Η Ντίνα δείχνει να έχει πωρωθεί με τον ανεξιχνίαστο φόνο του Στεφανή. Ήδη μάλιστα, η αστυνομία έχει φτάσει σε απόσταση αναπνοής από το να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του Μαθιού. Θα δούμε σύντομα τον Μαθιό να φυλακίζεται;

Όλοι στο τμήμα θέλουμε να προχωρήσει αυτή η υπόθεση. Για τον Αντώνη μάλιστα είναι προσωπικό στοίχημα να βάλει ένα τέλος στην ιστορία. Μέχρι στιγμής όμως, έχουμε ενδείξεις και όχι αποδείξεις. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε στοιχεία που θα μας οδηγήσουν με βεβαιότητα στο δολοφόνο του Στεφανή.

- Η σχέση της με τον ανώτερό της, τον Αντώνη Φραγκιαδάκη είναι λίγο περίπλοκη. Άλλοτε ζεστή και αγαπησιάρικη και άλλοτε απόμακρη και «παγωμένη». Τι να περιμένουμε από αυτή τη σχέση; Έχει μέλλον ή τώρα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο η Μαρίνα είναι χαμένο το παιχνίδι για την Ντίνα σε ό,τι αφορά την καρδιά του Αντώνη;

Ανάμεσα στον Αντώνη και τη Μαρίνα υπάρχει κάτι πολύ μεγάλο, υπάρχει ένας έρωτας πολλών ετών που τώρα βρήκε το χώρο και το χρόνο του. Δε γνωρίζω αν το παιχνίδι είναι χαμένο για την Ντίνα, αλλά ως Ευφημία δε θα ήθελα να χαλάσει αυτή η όμορφη σχέση που έχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι.

- Η Ντίνα, αν και έχει καταλάβει ότι ο Αντώνης «ανήκει» αλλού, θα διεκδικήσει ξανά το ενδιαφέρον του;

Η σχέση του Αντώνη και της Ντίνας δεν είναι μόνο ερωτική, είναι στενοί συνεργάτες και καλοί φίλοι. Περνούν χρόνο μαζί, εμπιστεύονται, εκτιμούν και νοιάζονται ο ένας τον άλλον. Δεν νομίζω ότι η Ντίνα θα ρίσκαρε να χαλάσει και τις υπόλοιπες πτυχές αυτής της σχέσης.

- Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να δούμε την Ντίνα να αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο στην πλοκή της σειράς; Για παράδειγμα να φτάσει σε ακραίες συμπεριφορές για να τραβήξει το ενδιαφέρον του Αντώνη;

Δεν το γνωρίζω καθόλου αυτό. Θεωρώ όμως πως μέχρι στιγμής έχει χειριστεί την όλη κατάσταση με αξιοπρέπεια, όποτε πιστεύω πως θα συνεχίσει προς την ίδια κατεύθυνση.

- Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Δημήτρη Ήμελλο ο οποίος είναι περισσότερο ηθοποιός θεάτρου και όχι της τηλεόρασης;

Εξαιρετική! Αισθάνομαι τύχη και χαρά που συνεργάζομαι μαζί του. Είναι γενναιόδωρος άνθρωπος. Συνηθίζω να λέω ότι μαθητεύω δίπλα του και αυτό από μόνο του είναι σπουδαίο.

- Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα; Είναι αυτό το τετριμμένο αλλά πέρα για πέρα αληθινό «περνάμε καλά στα παρασκήνια και το εισπράττει ο κόσμος» ή όλοι το αντιμετωπίζετε ως ακόμα μία δουλειά και τίποτα παραπάνω;

Δεν νομίζω να αναφερόμουν σε καμία δουλειά μου με τη φράση «είναι ακόμα μία δουλειά». Μου αρέσει πολύ το επάγγελμά μου και παίρνω χαρά σε οποιαδήποτε συνθήκη κάνοντάς το. Συγκεκριμένα στον «Σασμό» ισχύει το τετριμμένο μα πέρα για πέρα αληθινό «περνάμε καλά και αυτό το εισπράττει ο κόσμος».

Είναι μία δουλειά που αγαπάμε, που εργαζόμαστε σκληρά, που πιστεύουμε, που όλοι οι συντελεστές και οι ηθοποιοί είναι αξιέπαινοι και τους θαυμάζω όλους, έναν προς ένα. Είναι τιμή μου που είμαι μέρος της συγκεκριμένης παραγωγής και που συμπορευόμαστε όμορφα. Τους ευχαριστώ όλους που ζούμε αυτό το «ταξίδι» μαζί, ιδανικά θα ήθελα να αναφέρω τα ονόματα και τις ιδιότητες όλων (φαντάζομαι ότι αυτό είναι πρακτικά αδύνατο), οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Κωστόπουλο τον σκηνοθέτη μας.

- Πέρυσι κρατούσατε ακόμα έναν πολύ ενδιαφέρων ρόλο σε επιτυχημένη σειρά του Alpha, την Αγγελική. Πώς ήταν η εμπειρία σας;

Επίσης μία πολύ ωραία συνεργασία. Ωραίοι άνθρωποι μπρος και πίσω από τις κάμερες, που τους θυμάμαι με τα πιο θετικά συναισθήματα. Με κάποιους από αυτούς ξανασυναντηθήκαμε στο «Σασμό» και η χαρά μου είναι διπλή. Πάντα θα ευχαριστώ τον Στέφανο Μπλάτσο, σκηνοθέτη της Αγγελικης, που με εμπιστεύτηκε για το ρόλο της Ελένης και που μαζί του έκανα τα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα.

- Έχετε σπουδάσει στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης ΤΕΙ Αθήνας. Πώς και αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την υποκριτική και να σπουδάσετε στη συνέχεια το αντικείμενο;

Όλο αυτό ξεκίνησε πριν μια δεκαετία περίπου. Κάπως τυχαία, ως μια ανάγκη να αποφορτίζομαι από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της δουλειάς που έκανα τότε. Με το πέρασμα του χρόνου, το κομμάτι της υποκριτικής καταλάμβανε όλο και μεγαλύτερο χώρο μέσα μου, ώσπου αποφάσισα να παραιτηθώ και να δώσω εξετάσεις σε δραματικές σχολές. Πέρασα στην δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους σιγά-σιγά.

- Υπήρξε κάποιος από την οικογένειά σας με καλλιτεχνική φλέβα που να σας μετέδωσε το «μικρόβιο»;

Ναι, αλλά κυρίως στην μουσική. Ο παππούς μου έπαιζε βιολί, μία θεία μου είναι σοπράνο όπερας και ο μεγάλος μου αδερφός (έχω τρεις αδερφούς) έπαιζε πάντα μουσική, πιάνο και κιθάρα.

- Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σας;

Υπήρξαν διάφορες δυσκολίες στη ζωή μου και σίγουρα θα έρθουν κι άλλες, αλλά γιατί να αναφερθώ σε αυτές όταν μπορώ να μιλήσω για όσους είχα δίπλα μου στα δύσκολα. Οικογένεια, φίλους, γνωστούς, το σκυλί μου, την ψυχοθεραπεία μου, συνεργάτες, συναδέλφους, γείτονες, ακόμα και αγνώστους που συναναστράφηκα για λίγο. Όλοι αυτοί είναι που έκαναν τις δύσκολες στιγμές, να είναι ευκολότερες. Και αυτό πιστεύω πως είναι το πιο σημαντικό.

- Ενόψει γιορτών, ποια μνήμη από Χριστούγεννα έρχεται πολύ γλυκά και τρυφερά στο μυαλό σας και θέλετε να τη μοιραστείτε μαζί μας;

Πολύ πρόσφατα έγινα δεύτερη φορά θεία και νομίζω ότι οι φετινές γιορτές, με δύο μικρά τριγύρω μας, θα κατατροπώσουν όλες τις προηγούμενες.

- Πώς αντιμετωπίσατε τα προβλήματα που έφερε μαζί της η πανδημία η οποία συνεχίζει να ταλαιπωρεί την υφήλιο;

Είναι μια δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας, η οποία απαιτεί υπομονή, ευελιξία και αντοχή.

Διαβάστε επίσης:

Ευφημία Καλογιάννη: «Όταν ακούς για βιασμούς, είτε συναδέλφων, είτε ανηλίκων, είναι σοκαριστικό»

Σασμός: Ευφημία Καλογιάννη: Έχουμε υποψίες, αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε ακόμα τον δράστη

Ευφημία Καλογιάννη: Από τις σειρές «Έρωτας μετά» και «Αγγελική» στον Σασμό! Οι άγνωστες πτυχές της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved