Κώστας Σόμμερ-Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η διασκέδαση μας είναι να βλέπουμε το μωρό να γελά
Showbiz

Κώστας Σόμμερ-Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η διασκέδαση μας είναι να βλέπουμε το μωρό να γελά

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έγιναν γονείς πριν τρεισήμισι μήνες.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μίλησε για τα πρώτα του συναισθήματα μετά τον ερχομό του γιου του και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του.

Βαλεντίνη, είχες εύκολο τοκετο;

Β.Π.: Είχα εύκολη εγκυμοσύνη και εύκολο τοκετό. Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά, να ζήσω αυτή την εμπειρία, ενώ την καισαρική τη φοβόμουν. Το μωρό όμως δεν είχε -πάρει σωστή θέση. Προσπάθησα πολύ να γυρίσει, έκανα και τις ασκήσεις που μου συνέστησε ο γιατρός μου. Γι αυτό και έφτασα στις 42 εβδομάδες. Είπαμε να πάρει το χρόνο του το μωρό, αλλά δεν το αποφάσιζε - και εντέλει αποφάσισε ο γιατρός. Γέννησα με καισαρική και όλα πήγαν καλά, δεν πόνεσα ούτε ταλαιπωρήθηκα.

Κ.Σ.: Η καισαρική είχε προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου. Μία ημέρα πριν, η Βαλεντίνη είχε πονάκια από το πρωί και, όταν άρχισαν να έρχονται με μεγαλύτερη συχνότητα, ο γιατρός μας είπε να πάμε στο μαιευτήριο. Της έκαναν εισαγωγή για κάθε ενδεχόμενο, αλλά δεν με άφησαν να είμαι μαζί της. Πήγα λοιπόν να πιω έναν καφέ και, πριν προλάβω να τον πάρω, με κάλεσε ο γιατρός για να δω την Βαλεντίνη καθώς την ετοίμαζαν για την καισαρική. Δεν ήξερα καν πόσο θα περίμενα -νόμιζα πολύ-, αλλά, πριν περάσει μισή ώρα, με φώναξαν να δω το μωρό, λίγα λεπτά αφότου γεννήθηκε. Μου φάνηκε τρελό το ότι, μετά από εννέα μήνες, όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά.

Β.Π.: Γέννησα, ακούμπησαν το μωρό πάνω μου -τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμια από τα μάτια μου- και αμέσως μετά μου είπαν πως θα ενημερώσουν τον μπαμπά του».

Ποια ήταν τα πρώτα σας συναισθήματα;

Κ.Σ.: Δεν μπορώ ακόμη να χωρέσω τα συναισθήματα μου σε λέξεις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν περιγράφεται, δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσουν όλα αυτά που σε κατακλύζουν.

Β.Π.: Αν και μου έλεγαν πώς θα νιώσω, ότι θα είναι κάτι πρωτόγνωρο, δεν μπορούσα να το φανταστώ. Όταν γεννήθηκε, δεν άκουσα το κλάμα του αμέσως. Τον φρόντισαν όμως οι ειδικοί και, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, άκουσα το πρώτο κλαματάκι του. Παρότι είμαι ψύχραιμος άνθρωπος, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω.

Κ.Σ.: Ό,τι κι αν κάνω στη διάρκεια της ημέρας μου, τον βλέπω μπροστά μου συνεχώς.

Οι πρώτες ημέρες στο σπίτι πώς ήταν;

Β.Π.: Λίγο δύσκολες.

Κ.Σ.: Μου έκανε εντύπωση το γυναικείο ένστικτο, πόσο αυτόματα και πηγαία έκανε από την αρχή κάποια πράγματα η Βαλεντίνη. Πιστεύω πως ή πιο δύσκολη ημέρα ήταν η πρώτη. Την πρώτη φορά που αλλάζεις ένα μωρό μόνος σου, νομίζεις πως θα σπάσει. Καταλαβαίνεις πολύ γρήγορα όμως ότι δεν είναι έτσι και αρχίζεις να προσαρμόζεσαι:

Β.Π.: Είχα άγχος αν θα κοιμηθεί, αν είναι όλα σωστά με το θηλασμό -θήλαζα αποκλειστικά τον πρώτο καιρό και -ακόμη θηλάζω μετά την επιστροφή μου από τη δουλειά-, ήταν όλα - βουνό μέσα στο κεφάλι μου. Τελικά, βρήκαμε το ρυθμό μας, και μάλιστα πιο γρήγορα απ' ό,τι φανταζόμουν.

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας μετά τον ερχομό του γιου σας;

Κ.Σ.: Είναι άλλη ζωή!

Β.Π.: Τελείως!

Κ.Σ.: Είναι άλλες οι προτεραιότητες μας. Προτού πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση, πρώτα σκεφτόμαστε το μωρό.

Β.Π.: Για παράδειγμα, μετά την καραντίνα, όταν άνοιξαν τα μαγαζιά, δεν μπορούσα να βγω με άνεση, να ευχαριστηθώ μια έξοδο ούσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και έχοντας κάποια δυσφορία. Σκεφτόμουν λοιπόν «Θα γεννήσω και θα βγω έξω. Θα πάω να φάω και να πιω ένα κρασί». Ούτε στο σπίτι μου έχω πιει κρασί ούτε έξω έχω βγει για φαγητό αφού του γέννησα, και δεν με νοιάζει κιόλας! Έχει μπει σε δεύτερη μοίρα η διασκέδαση.

Κ.Σ.: Η διασκέδαση μας είναι να βλέπουμε το μωρό να γελά.

Β.Π.: Είναι μεγάλος έρωτας!

Βαλεντίνη, πρέπει να πω ότι μοιάζει απίστευτα στον Κώστα.

Έτσι μας λένε όλοι. Εγώ ήθελα να του μοιάζει. Όσο ήμουν έγκυος, έλεγα «μπορεί να βγει ίδιο ο Κώστας; Μόνο τα μάτια μου να πάρει». Προς το παρόν δείχνει να μας έχει κάνει τη χάρη.

Ο Κώστας στην προηγουμένη συζήτηση μας δήλωνε πως θα είναι πολύ ενεργός μπαμπάς. Είναι όντως;

Β.Π. Είναι όντως! Τον κρατά άλλωστε αρκετές ώρες ώστε να πηγαίνω στον χώρο ομορφιάς που έχουμε δημιουργήσει στην Άνω Γλυφάδα. Τον ταΐζει, του αλλάζει πάνες, τα κάνει όλα τέλεια. Πολλοί λένε πολλά πάνω στον ενθουσιασμό τους, αλλά υπολείπονται σε πράξεις. Ο Κώστας δεν είναι έτσι, τα λόγια του τα κάνει πράξεις… Βέβαια, μας βοηθά και η μητέρα μου γιατί και ο Κώστας έχει δουλειές και συχνά λείπουμε ταυτόχρονα.

Πηγή:Hello

Διαβάστε επίσης

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οικογενειακή βόλτα στη Γλυφάδα με το γιο τους (photos)

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον ερχομό του γιου τους στην Ελένη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Σόμμερ: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας! Η πρώτη φωτό του μωρού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved