Σόμμερ: Το μόνο που με προβληματίζει με το μωρό είναι όταν αρχίζει να κλαίει και δεν βρίσκω τον λόγο
Showbiz

Σόμμερ: Το μόνο που με προβληματίζει με το μωρό είναι όταν αρχίζει να κλαίει και δεν βρίσκω τον λόγο

Ο Κώστας Σόμμερ πριν από μερικούς μήνες έγινε μπαμπάς καθώς η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους.

Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς περνάει όταν είναι μόνος με το μωρό, ενώ η εντυπωσιακή Βαλεντίνη σχολίασε πώς αντιμετώπισε τις αλλαγές στο σώμα της μετά τη γέννα.

Κώστα, όταν είσαι μόνος με το μωρό, πώς περνάς;

Κ.Σ.; Κάνουμε τρομερές ασκήσεις, έχουμε πάρει το βρεφικό γυμναστήριο και παίζουμε παρέα εκεί. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα για μένα από το να περνώ χρόνο με το μωρό μου. Το μόνο που με προβληματίζει είναι όταν αρχίζει να κλαίει και δεν βρίσκω τον λόγο στο check list μου - «πάνα καθαρή, έχεις κοιμηθεί, έχεις φάει, όλα check, γιατί κλαις, λεβεντάρα μου;». Τελικά, διαπίστωσα πως βαριέται εύκολα, θέλει εναλλαγή δραστηριοτήτων. Οπότε, παίζουμε μέχρι να κουραστεί και να κοιμηθεί.

Η καθημερινότητα σας πώς έχει διαμορφωθεί;

Β.Π.: Είναι γεμάτη και πολυάσχολη.

Κ.Σ.: Προσπαθούμε ωστόσο μέσα στην καθημερινότητα να κάνουμε τις δραστηριότητες που μας αρέσουν, να παίξουμε τένις ή πάντελ, για παράδειγμα. Όσο μπορούμε, παίρνουμε και το μωρό μαζί μας. Το θεωρώ βασικό και για τους δυο μας, πάντα με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ένας άνθρωπος της εμπιστοσύνης μας, της οικογένειας μας, που μας βοηθά με το παιδί. Είναι σημαντική η συναισθηματική δέσμευση με το μωρό και είμαστε τυχεροί που έχουμε τη μητέρα της Βαλεντίνης να μας στηρίζει.

Τη σχέση σας τη φροντίζετε;

Κ.Σ.: Εννοείται!

Β.Π.: Πάντα υπάρχει χρόνος για μια αγκαλιά ή μια καλή κουβέντα - και βγαίνει αυθόρμητα όταν είσαι καλά με το σύντροφο σου, δεν χρειάζεται να το σκεφτείς. Επίσης, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, αθλούμαστε μαζί, οπότε και αυτό είναι χρόνος αφιερωμένος στη σχέση μας.

Πώς βιώνεις το ότι είσαι πλέον εργαζόμενη μητέρα;

Β.Π.: Πιστεύω πως βοηθά τη γυναίκα η επιστροφή στον επαγγελματικό της χώρο, ειδικά όταν κάνει αυτά που αγαπά. Βέβαια, όταν είμαι στο σπίτι, μου λείπει η δουλειά μου και όταν είμαι στη δουλειά, μου λείπει το σπίτι μου. Νιώθω όμως χαρά ως μητέρα και παίρνω χαρά και από τη δουλειά μου. Υπάρχει ισορροπία - και βοήθεια φυσικά.

Κ.Σ.: Θεωρώ πολύ σημαντικό το να κρατά η γυναίκα την επαγγελματική της ταυτότητα ενώ ταυτόχρονα είναι μάνα, σύντροφος, φίλη. Επαναλαμβάνω ωστόσο πως μιλάμε εκ του ασφαλούς γιατί, χωρίς βοήθεια, τα πράγματα σαφώς δυσκολεύουν.

Τις αλλαγές στο σώμα σου πώς τις αντιμετώπισες μετά τη γέννα, Βαλεντίνη;

Β.Π.: Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι έγκυος, επαναπαύεσαι, το σημαντικό είναι το μωρό μέσα σου. Εγώ, επειδή γέννησα με καισαρική, είχα μεγάλη κοιλιά μετά. Στην αρχή σκεφτόμουν «Θεέ μου, δεν θα φύγει ποτέ αυτή η κοιλιά!». Σύντομα, όμως, σταμάτησα να αγχώνομαι, ενώ και η κοιλιά μέρα με τη μέρα μειώνεται. Η ψυχολογία μιας γυναίκας είναι εύθραυστη σε σχέση με την εικόνα της μετά από μια γέννα, για μένα όμως δεν έγινε ποτέ προτεραιότητα. Γυμνάζομαι γιατί πάντα το έκανα, αλλά δεν κάνω διατροφή γιατί δεν θέλω να στερηθώ κάτι αυτή την περίοδο.

Κ.Σ.: Εγώ τη Βαλεντίνη τη βλέπω πιο όμορφη από ποτέ και δεν με νοιάζει αν κρατήσει ή αν διώξει μερικά κιλά από την εγκυμοσύνη της.

Β.Π.: Είναι πολύ σημαντική η στάση του άντρα στη συγκεκριμένη περίοδο - η αρνητικότητα μπορεί να ασκήσει πίεση στη γυναίκα.

Πηγή:Hello

Διαβάστε επίσης

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οικογενειακή βόλτα στη Γλυφάδα με το γιο τους (photos)

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον ερχομό του γιου τους στην Ελένη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Σόμμερ: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας! Η πρώτη φωτό του μωρού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved