Πέντε γοητευτικοί άντρες της showbiz θυμούνται τα καλύτερα Χριστούγεννα τους
Showbiz

Πέντε γοητευτικοί άντρες της showbiz θυμούνται τα καλύτερα Χριστούγεννα τους

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική εποχή του χρόνου.

Κάθε άνθρωπος τα έχει συνδυάσει με πολύ ιδιαίτερες αναμνήσεις που έρχονται πάντα στο μυαλό μας με πολλή... αστερόσκονη, λάμψη και χαρά. Το ίδιο συμβαίνει και για τους Έλληνες σέξι σελέμπριτις, οι οποίοι αποκάλυψαν ποια ήταν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής τους.

Σάκης Ρουβάς

Τα καλύτερα Χριστούγεννα για τον Γάκη είναι αυτά της παιδικής του ηλικίας στην Κέρκυρα, όπου έλεγε τα κάλαντα. «Έλεγα πολύ τα κάλαντα μικρός μέχρι και το Γυμνάσιο στην Κέρκυρα. Παίρναμε σβάρνα όλη την πόλη. Ο αδελφός μου είχε ξεκινήσει να παίζει βιολί και εγώ βιολοντσέλο. Επειδή ήμουν μεγαλύτερος, του το έπαιρνα και έπαιζα. Κάποια στιγμή είχαμε μπει σ' ένα κατάστημα για να πούμε τα κάλαντα και στην πόρτα σπάει το δοξάρι του βιολιού. Έτσι μείναμε με το δοξάρι…το χέρι», είπε.

Αποστόλης Τότσικας

Τα καλύτερα του Χριστούγεννα τα πέρασε στο Άμστερνταμ αλλάζοντας μάλιστα εκεί και χρόνο. «Αυτό που θυμάμαι και το ξεχωρίζω ήταν στο Άμστερνταμ (με πολύ μικρή παρέα), που πραγματικά ένιωθα τον ευρωπαϊκό αέρα! Έκανα ήρεμα πράγματα που μου αρέσουν, όπως βόλτες με τα ποδήλατα και επισκέψεις σε διάφορες εκθέσεις. Πραγματικά μου άρεσε!».

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Δεν είναι ιδιαίτερος υποστηρικτής της γιορτής αυτής ο αγαπημένος ηθοποιός, γι’ αυτό και φιλοδοξεί τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής του να είναι αυτά που θα έρθουν. «Τα πιο ωραία Χριστούγεννα δεν τα έχω ζήσει ακόμη και ίσως είναι αυτά που θα έρθουν τα επόμενα χρόνια... Νομίζω ότι είναι περισσότερο γιορτή της πόλης. Εγώ μεγάλωσα στην επαρχία, όπου τα Χριστούγεννα δεν έχουν την ίδια αξία. Η πόλη έχει "προτεραιότητα" λόγω των εκδηλώσεων, του στολισμού, των πάμπολλων μαγαζιών με τις στολισμένες βιτρίνες. Καθετί έναν μήνα πριν από τα Χριστούγεννα στις περισσότερες μεγάλες πόλεις σου θυμίζει ότι πρέπει να μπεις στην ατμόσφαιρα. Θες δεν θες», έχει δηλώσει.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ένα πολύ γλυκό μήνυμα θέλησε να περάσει ο «Ντάνος» αποδεικνύοντας πως το πιο σημαντικό πράγμα τα Χριστούγεννα δεν είναι ένα ακριβό δώρο, αλλά μία όμορφη κίνηση από έναν δικό σου άνθρωπο: «Όταν σκέφτομαι τη γιορτή αυτή, οι πιο δυνατές μου αναμνήσεις ήταν όταν ήμουν σε οικογενειακές στιγμές σε μικρή ηλικία με τους γονείς και τον αδελφό μου. Η πιο σημαντική στιγμή ήταν όταν δεν μας είχε πάρει ο πατέρας μου κάποιο μεγάλο δώρο, εξαιτίας των υποχρεώσεων του, και μας είχε φέρει ένα μικρό αυτοκινητάκι και μία σοκολάτα. Μας κάλυψε το ίδιο με το να μας έπαιρνε ένα ακριβό παιχνίδι. Τελικά δεν έχουν τα δώρα σημασία, αλλά οι άνθρωποι και το κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις τους».

Γιάννης Σπαλιάρας

Τα καλύτερα Χριστούγεννα που θα του μείνουν για πάντα χαραγμένα στην μνήμη ήταν πριν δύο χρόνια περίπου που του έτυχε κάτι πολύ πρωτότυπο και περίεργο. «Η κοπελιά που ήμασταν τότε μαζί, ήρθε εντελώς ξαφνικά στο σπίτι μου ντυμένη Αγιος Βασίλης. Όταν άνοιξα την πόρτα και είδα έναν τύπο ντυμένο Άγιο Βασίλη, τα' χασα. Στο μεταξύ, δεν μιλούσε και δεν με άφηνε να πλησιάσω, κι έτσι όπως ήταν παραγεμισμένο το σώμα του με περούκες και μούσι, δεν μπορούσα να καταλάβω αν είναι γυναίκα. Με παίδεψε γύρω στο ένα τέταρτο μέχρι να μου αποκαλυφθεί τελικά», δήλωσε.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα: «Τα Χριστούγεννα τα αγαπάω γιατί σηματοδοτούν το τέλος μιας χρονιάς»

Μακόλεϊ Κάλκιν: Από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» που έσπασε τα ταμεία στις καταχρήσεις

Άκης Πετρετζίκης: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο του και τη γυναίκα του (Photos & Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved