Σοφιάννα Αβραμάκη: Η ηλικία, το survivor, και το Instagram της
Showbiz

Σοφιάννα Αβραμάκη: Η ηλικία, το survivor, και το Instagram της

Η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι από τις γυναίκες που έχουν βάλει προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό τους να ξεπεράσουν κάθε όριο τους.

Η Σοφιάννα είναι μια από τις κοπέλες που θα μας απασχολήσουν στο φετινό Survivor καθώς θα είναι μια από τις «Μαχήτριες». Είναι ένα πολύ αυθόρμητο και εκρηκτικό άτομο και αναμένουμε να δούμε πως θα είναι η συμβίωση της με τους υπόλοιπους παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ανιψιά του βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Αβραμάκη, έχει καταγωγή από τις Σέρρες και ήταν μαθήτρια στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών.

Η ηλικία

Η Σοφιάννα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι 26 ετών. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κολύμβηση καθώς το στοιχείο του νερού είναι το αγαπημένο της.

Η ίδια έχει ενταχθεί στην ομάδα των «Μαχητών» και περιμένουμε να δούμε πως θα ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του Survivor αλλά και πώς θα βοηθήσει τους συμπαίκτες της μιας και έχει γνώσεις πάνω στη φυσικοθεραπεία.

Το Survivor

Έρχεται στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όρια της, καθώς επίσης και για να ξεπεράσει τυχόν φοβίες. Είναι πολύ αυθόρμητη και άκρως «εκρηκτική».

Ένα πράγμα που δεν θα αντέξει να αντιμετωπίσει στην καλύβα της παραλίας δεν είναι η πείνα αλλά η… ακαταστασία.

Εάν κερδίσει το έπαθλο θα βοηθήσει τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι και να φτιάξει ένα σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών.

Το Instagram

Tο πανέμορφο κορίτσι διαθέτει έναν λογαριασμό στο Instagram, το οποίο θα ζήλευαν όλοι. Οι εξαιρετικές της φωτογραφίες μαγνητίζουν τα βλέμματα και η ίδια θέλησε να βάλει ένα challenge στον εαυτό της και να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι με κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει παραληρούν και όπως είναι φυσικό τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή.

Διαβάστε επίσης:

Βρισιήδα Ανδριώτου: Η ηλικία, η διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς και η συμμετοχή στο Survivor

Survivor: Πελαγία Καζολέα: Η κούκλα μαχήτρια, το Deal και… ο γνωστός σύντροφός της!

Ελένη Μενεγάκη: Τρεις δεκαετίες στην τηλεόραση δεν έχει ξαναγίνει – Έκπληκτοι οι συνεργάτες της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved