Σταμάτης Καλαφατάς: Η καταγωγή, η ηλικία, το Survivor και οι ομπρέλες
Showbiz

Σταμάτης Καλαφατάς: Η καταγωγή, η ηλικία, το Survivor και οι ομπρέλες

Ο Σταμάτης Καλαφατάς συμμετέχει στο Survivor και ανήκει στην ομάδα των «Μαχητών». Ο ίδιος είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη δια να φέρει έπαθλα στους συμπαίκτες του.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Survivor ξεκίνησε και σε τρεις μέρες επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Διάσημοι και Μαχητές έχουν ήδη πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τα αγωνίσματα.

Στο ριάλιτι επιβίωσης θα συμμετάσχουν 24 παίκτες, 12 διάσημοι και 12 μαχητές. Ο Σταύρος Καλαφατάς θα είναι ένας από τους παίκτες της ομάδας των «Μαχητών».

Η καταγωγή

Είναι γιος του Νικήτα Καλαφατά κι έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Ρόδο.

Αν καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο θέλει να αγοράσει φουσκωτό και δηλώνει δυναμικός και ντόμπρος.

Δήλωσε συμμετοχή στο Survivor γιατί θέλει να δείξει πως είναι αθλητικός και επιθυμεί να δοκιμάσει τον εαυτό του και να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Ηλικία

Στην ηλικία των 35 ετών, έχει ήδη πετύχει πάρα πολλά στην επαγγελματική του πορεία. Είναι αρκετά αθλητικός και το 2010 βγήκε πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross.

Είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη της επιβίωσης και να δείξει τόσο στους τηλεθεατές, όσο και στους συμπαίκτες του τις ικανότητες του.

Η συμμετοχή στο Survivor

Είναι ο «Βασιλιάς της Ομπρέλας». Γεννημένος και μεγαλωμένος στο νησί της Ρόδου, έχει τη δική του επιτυχημένη επιχείρηση εμπορίου ομπρελών. Στην ηλικία των 35 ετών, έχει ήδη πετύχει πάρα πολλά στην επαγγελματική του πορεία.

Είναι αρκετά αθλητικός και το 2010 βγήκε πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross. Θέλει να συμμετάσχει στο Survivor για τη συλλογή εμπειριών και για να δοκιμάσει τις ικανότητες του στα αθλήματα. Δηλώνει δυναμικός, ντόμπρος και αυθεντικός.

Για αυτό στο Survivor θέλει να γνωρίσει ανθρώπους που ξέρουν τι πραγματικά σημαίνει… ειλικρίνεια. Αν κερδίσει το έπαθλο θα αγοράσει καινούργιο φουσκωτό.

Οι ομπρέλες

Ο Σταμάτης Καλαφατάς διαθέτει επιχείρηση στη Ρόδο με ομπρέλες και τον φωνάζουν οι χωριανοί του «βασιλιά» της ομπρέλας και έτσι θα τον αποκαλούν και στο τηλεπαιχνίδι.

Διαβάστε επίσης:

Βρισιήδα Ανδριώτου: Η ηλικία, η διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς και η συμμετοχή στο Survivor

Survivor: Πελαγία Καζολέα: Η κούκλα μαχήτρια, το Deal και… ο γνωστός σύντροφός της!

Γιώργος Λιανός: Η συγκατοίκηση με τον Αργυρό και το περιστατικό που θα γράψει στην αυτοβιογραφία του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved