Χριστούγεννα 2021: Έτσι περνούν οι Έλληνες celebrities – Οι εντυπωσιακές αναρτήσεις και οι ευχές!
Showbiz

Χριστούγεννα 2021: Έτσι περνούν οι Έλληνες celebrities – Οι εντυπωσιακές αναρτήσεις και οι ευχές!

Χριστούγεννα 2021: Οι celebrities όπως και όλοι μας γιορτάζουν τα Χριστούγεννα πάντα με ασφάλεια λόγω του κορονοϊού.  Οι φωτογραφίες και οι ευχές είναι αμέτρητες όμως κάποιες από αυτές ξεχώρισαν με μοναδικούς τρόπους.

Οι εντυπωσιακές αναρτήσεις και οι ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις τους δείχνουν ότι είτε στο σπίτι, είτε έχουν ταξιδέψει σε κάποιο προορισμό γιορτάζουν ξεχωριστά αυτά τα Χριστούγεννα!

H Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε φωτογραφία από το σπίτι της θέλοντας να ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα: «Σε άκρως Χριστουγεννιάτικο mood και εγώ και το σπίτι ολόκληρο!»!

H Κατερίνα Καρβάτου που περνά διαφορετικά αυτά τα Χριστούγεννα μιας και τη χρονιά που μας πέρασε χώρισε από τον Κρατερό Κατσούλη και πριν λίγο διάστημα, έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

O Γιώργος Λιάγκας με τα παιδιά του, Γιάννη και Δημήτρη ταξίδεψαν έως τον Παρνασσό και ο παρουσιαστής του Πρωινού δημοσίευσε στιγμιότυπα από το χιονισμένο τοπίο και μας έδωσε μία γεύση πως περνά τις φετινές γιορτές!

H Αναστασία Παντούση ταξίδεψε εκτός Ελλάδος και κάνει Χριστούγεννα στο στολισμένο Παρίσι!

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου ανήρτησε μία φωτογραφία από το σπίτι της και έγραψε: «Στο σπίτι μας… Οικογένεια, καλό κρασί…και φόρμα με καλτσούνια! Και μετά το φαγάκι …ταινία! Ήσυχα κι αληθινά»!

H Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με τα παιδιά της και ο Βασίλης Μπισμπίκης ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» με μία ξεχωριστή φωτογραφία!

H Αγγελική Νικολούλη απολαμβάνει τα Χριστούγεννα με φίλους εκτός Αττικής!

H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μας ευχήθηκε από το Στρασβούργο: «Στρασβουργο,μια πολη που τα Χριστουγεννα μοιαζει σα να βγηκε απο παραμυθι.Εδω ξαναγινεσαι παιδι και πιστευεις στα θαυματα!Βεβαια αν ειχα και το παπλωμα μου απο πανω δε θα με χαλουσε😂😂😂😂(ναι κανει ψοφο ουτε να χαμογελασω δε μπορω!!)»!

Kαι η Βάσω Γουλιελμάκη από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη χορεύοντας ευχήθηκε: «Καλά Χριστούγεννα από Θεσσαλονίκη!»!

Οι celebrities όπου κι αν βρίσκονται, φόρεσαν τα γιορτινά τους και μας εύχονται "Χρόνια πολλά"!

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις τους παρακάτω!

Διαβάστε επίσης

Νέοι και ωραίοι! Οι πρωτοεμφανιζόμενοι άνδρες της TV για το 2021

Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

Το νέο αίμα της TV για το 2021! Είναι αυτοί οι νέοι σταρ της μικρής οθόνης; (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved