Γιώργος Κατσαούνης: Ο αγρότης από τα Φάρσαλα, η ηλικία  και το Survivor
Showbiz

Γιώργος Κατσαούνης: Ο αγρότης από τα Φάρσαλα, η ηλικία και το Survivor

Ο Γιώργος Κατσαούνης μπήκε στο Survivor για να ξεπεράσει τα όρια του.

Ο Γιώργος Κατσαούνης αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις αγροτικές δουλειές και τα Φάρσαλα, ώστε να ριχτεί στο πεδίο της μάχης στο Survivor. Εκεί θα δοκιμάσει τις αντοχές του στο πιο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης.

Ο νεαρός μπαίνει και αυτός με τη σειρά του στους «Μαχητές» και αναμένεται να είναι ένας παίκτης που θα προκαλέσει εντάσεις καθώς είναι αντιδραστικός.

Ο αγρότης Γιώργος

Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια. Είναι αθλητικός, δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε δύσκολες συνθήκες. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός.

Ένας από τους ανθρώπους που θα του λείψουν όσο θα βρίσκεται στο παιχνίδι είναι η γιαγιά του. Αν κερδίσει το χρηματικό έπαθλο θα το επενδύσει στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί.

Ηλικία

Ο Γιώργος Κατσαούνης είναι γεννημένος το 1997 και είναι 27 χρονών. Τόσο η ομορφιά του, όσο και ο χαρακτήρας του, σίγουρα θα κάνει πολλές γυναίκες να παραμιλούν στο όνομά του.

Survivor

Εργάζεται ως κλινικός ψυχολόγος και δάσκαλος yoga. Αγαπά τα social media και στόχος του είναι να βοηθήσει τον κόσμο μέσα από αυτά. Διαθέτει λογαριασμούς στο YouTube και το Instagram μέσα από τους οποίους προωθεί την ευζωία, τη ψυχολογία, τα ταξίδια και τη γυμναστική.

Όνειρό του είναι να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή. Είναι πρωταθλητής ποδηλασίας οπότε το μόνο που δεν φοβάται στο νησί είναι οι αντοχές του. Θέλει να συμμετάσχει στο Survivor για να γνωρίσει τον εαυτό του σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Αν κερδίσει το έπαθλο θέλει να ανοίξει το δικό του γραφείο ψυχοθεραπείας για να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται με το ταξίδι της αυτογνωσίας τους.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η ηλικία, η υποκριτική, το συγκρότημα και ο πρόσφατος χωρισμός

Survivor: Ελισάβετ Σπανού: Η ηλικία, η καταγωγή, το δύσκολο χειρουργείο και το… πλέξιμο

Survivor: Γιωρίκας Πιλίδης: Τα μετάλλια, η καταγωγή και η… πάλη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved