Survivor: Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η ηλικία, η υποκριτική, το συγκρότημα και ο πρόσφατος χωρισμός
Showbiz

Survivor: Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η ηλικία, η υποκριτική, το συγκρότημα και ο πρόσφατος χωρισμός

Survivor: Από το Ταμάμ στον Άγιο Δομίνικο ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Μάθε τα πάντα για την ηλικία του, την πορεία του στο χώρο της υποκριτικής , την αγάπη του για τη μουσική αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό του.

Η ηλικία και η καταγωγή

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1990, είναι δηλαδή 31 ετών

Τηλεόραση

Έκανε το ντεμπούτο του, το 2012, μέσα από την σειρά «Iki yaka bir ismail», η οποία προβλήθηκε από το τουρκικό κανάλι ATV. Έπειτα, ακολούθησε η σειρά του ΑΝΤ1, «Ταμάμ», στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου 2014 και λόγω της μεγάλης απήχησης που γνώρισε, ολοκληρώθηκε σε τρεις σεζόν, στις 12 Μαΐου 2017. Την ίδια χρονιά (2017), συμμετείχε στην ελληνική εκδοχή του ψυχαγωγικού show «Your Face Sounds Familiar», κατακτώντας τελικά την πρώτη θέση. Τη σεζόν 2017-2018 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή».
Τη σεζόν 2018-2019 πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΣΚΑΪ, «Όσο Έχω Εσένα» ενώ τη σεζόν 2019-2020 στη σειρά του ALPHA, «Σπίτι Είναι».

Θέατρο

Θεατρικά έκανε το ντεμπούτο του, την σεζόν 2014-2015, με το μιούζικαλ «Barbarella: The 80s Musical», το οποίο παίχτηκε στο Θέατρο Πειραιώς 131 και στο οποίο συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τους Ελένη Φουρέιρα, Ήβη Αδάμου, Καίτη Γαρμπή και Σταμάτη Γαρδέλη. Ακολούθησε το μιούζικαλ «Οικογένεια Άνταμς» τη σεζόν 2016-2017 στο Θέατρο Βέμπο και η παράσταση «Μια τρελή τρελή αλφαβήτα» το 2017 στο Θέατρο Coronet.

Μουσική

Το 2014, δημιούργησε το συγκρότημα MindTrap μαζί με τους Πάρη Σκαρτσολιά, Δάνη Ντάρλα, Γιώργο Καϊκού, Θωμά Αλεξίου και Σταύρο Σπυρόπουλο, κάνοντας αρκετές live εμφανίσεις σε μαγαζιά. Το 2015, το συγκρότημα μετονομάστηκε σε RadioAct, υπέγραψαν συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records ενώ υπήρξε και αλλαγή στα μέλη, αφού αποχώρησε ο Θωμάς Αλεξίου και προστέθηκε ο Κώστας Στεφανίδης. To 2016, έπειτα από αλλαγές στα μέλη, οι RadioAct (Γιάννης Χατζηγεωργίου, Γιώργος Καϊκού, Κώστας Στεφανίδης, Νίκος Αθανασιάδης & Duke) κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι, με τίτλο «Me N Myself» μαζί με βίντεο-κλιπ, ενώ την ίδια χρονιά συνεργάστηκαν και με τους DiGi και Demy στο τραγούδι «Κάτι Πήγε Στραβά». Ακολούθησαν τα τραγούδια «G.A.D.» το 2017 και «Αν Ήσουν Εδώ» το 2018, ενώ το καλοκαίρι του 2018, το συγκρότημα διαλύθηκε.

Ο πρόσφατος χωρισμός

Από τα μέσα του 2019 ήταν ζευγάρι με την τραγουδίστρια Χριστίνα Γεροθόδωρου, την οποία είχαμε γνωρίσει στο The Voice. Οι δυο τους ωστόσο, όπως ανέφερε ο ίδιος χώρισαν λίγο πριν την συμμετοχή του στο "Survivor"

Το Survivor

Ωραίος, ταλαντούχος, νέος και αποφασισμένος… Συνδυασμός «επικίνδυνος» για τους αντιπάλους του και ιδανικός για να επιβιώσει… στα δύσκολα του Άγιου Δομίνικου. Μπορεί να τον μάθαμε ως ηθοποιό, ή ως τραγουδιστή ή ως συγγραφέα. Για να καταφέρει, όμως, όλα αυτά έχει κοπιάσει…. Έχει δουλέψει σε εργοστάσιο, σε fast food, σε τόρνο, σε αποθήκη. Σε κάθε του συνέντευξη δηλώνει πως έχει μάθει να επιβιώνει στα δύσκολα και για αυτό τον λόγο έρχεται στο φετινό Survivor. Γεννημένος για τα δύσκολα και με πείσμα να βγαίνει πάντα νικητής, θα δείξει πόσο έτοιμος είναι να φύγει τελευταίος από το νησί!

Διαβάστε επίσης

Σταμάτης Καλαφατάς: Η καταγωγή, η ηλικία, το Survivor και οι ομπρέλες

Σοφιάννα Αβραμάκη: Η ηλικία, το survivor, και το Instagram της

Βαλάντης: Η ηλικία, το ύψος, τα παιδιά, οι μεγάλες επιτυχίες του και η συμμετοχή του στο Survivor

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved