Κρυσταλλία Κουτσιμάνη: Ο αθλητισμός, το παιδί σε μικρή ηλικία και το Survivor
Showbiz

Κρυσταλλία Κουτσιμάνη: Ο αθλητισμός, το παιδί σε μικρή ηλικία και το Survivor

Η Κρυσταλία Κουτσιμάνη δηλώνει πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη συμβίωση με άλλους ανθρώπους, καθώς μεγάλωσε σε μία πολύτεκνη οικογένεια.

Η Κρυσταλία Κουτσιμάνη είναι 27 χρονών και είναι έτοιμη να ζήσει την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης. Ανήκει στην ομάδα των «Μαχητών» και θα βάλει τα δυνατά της για να βοηθήσει στην νίκη επάθλων.

Το αθλητικό της κορμί και η δύναμη της θα «τρομάξουν» αρκετούς παίκτες καθώς θα τα βρουν…σκούρα μαζί της.

Ο αθλητισμός

Η νεαρή κοπέλα έχει σπουδάσει Γυμναστική Ακαδημία, κάνει ορειβασία και συμμετέχει σε Μαραθωνίους. Διαθέτει προσωπικό κανάλι στο YouTube, και αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι, όταν ήταν έγκυος και συγκεκριμένα στην 28 εβδομάδα, είχε δημοσιεύσει πλάνα εν ώρα stretching.

Το 2020 ήταν επίσης ένα ξεχωριστό έτος, επειδή είχε κάνει ρεκόρ διαδρομών στον Rupicapra, κατά την 9η version των αγώνων βουνού Faethon Olympus Marathon.

Το παιδί σε μικρή ηλικία

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε την παρουσία της στον Άγιο Δομίνικο, καθώς πέραν όλων των υπολοίπων, θα κληθεί να διαχειριστεί και την έλλειψη του παιδιού της.

Είναι νέα μανούλα η Κρυσταλία και αυτό συνεπάγεται στον τομέα της προσαρμογής της στο νησί.

Survivor

Παντρεμένη και μανούλα ενός παιδιού θέλει να συμμετάσχει στο Survivor γιατί θεωρεί πως είναι μια μοναδική εμπειρία και θέλει να τη ζήσει στο έπακρο.

Τα προσόντα που θα την βοηθήσουν μέσα στο παιχνίδι, είναι η αγάπη της για τον αθλητισμό, οι διατροφικές της συνήθειες και η αντοχή στις αντίξοες συνθήκες.

Δηλώνει πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη συμβίωση με άλλους ανθρώπους, καθώς μεγάλωσε σε μία πολύτεκνη οικογένεια και έχει 9 αδέρφια.

Διαβάστε επίσης:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το ύψος, η διαφορά ηλικίας με τον Πηλαδάκη και το Survivor

Σταμάτης Καλαφατάς: Η καταγωγή, η ηλικία, το Survivor και οι ομπρέλες

Βαλάντης: Η ηλικία, το ύψος, τα παιδιά, οι μεγάλες επιτυχίες του και η συμμετοχή του στο Survivor

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved