Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αύριο η απολογία του – «Θα προκύψουν και άλλα πράγματα στην υπόθεση»
Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αύριο η απολογία του – «Θα προκύψουν και άλλα πράγματα στην υπόθεση»

Στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πέρασε τα Χριστούγεννα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου.

Ο δικηγόρος της μίας καταγγέλλουσας, ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο Open, «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και τόνισε: «Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα προκύψουν και άλλα πράγματα στην υπόθεση. Έχω ήδη στα χέρια μου δυο email που μου ήρθαν ανώνυμα αλλά έχω έρθει σε επαφή και με άλλη μια κοπέλα. Οι καταγγελίες αυτές λένε τα ίδια πράγματα, ότι κατά το παρελθόν, την περίοδο που είχαν σχέση εκείνος κατέγραψε τις προσωπικές τους στιγμές και τις δημοσίευσε σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση της δεύτερης κοπέλας, το υλικό είναι ακόμη ανηρτημένο στο διαδίκτυο».

Και υπογράμμισε ο ποινικολόγος ότι ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα δεν έκανε καμία κίνηση να κατεβάσει τα βίντεο και τις φωτογραφίες από τις ιστοσελίδες στις οποίες τα είχε δημοσιοποιήσει!

Και τόνισε στην Φαίη Μαυραγάνη: «Προβλέπεται ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα χρόνια. Τα 4-5 θα είναι αυτά που θα εκτίσει ο καταγγελόμενος. Αύριο θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί ή όχι να προφυλακιστεί αφού ο εισαγγελέας θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ύποπτος διαφυγής ή αν υπάρχει πιθανότητα να διαπράξει και πάλι το ίδιο αδίκημα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του (Video)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αποκάλυψη – βόμβα για δύο ροζ βίντεο και καταγγελίες από δύο ακόμα γυναίκες

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved