Ελένη Μενεγάκη: Το μακιγιάζ για το ρεβεγιόν έχει την υπογραφή της - Πάρε ιδέες
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το μακιγιάζ για το ρεβεγιόν έχει την υπογραφή της - Πάρε ιδέες

Γιατί αν δεν πάρεις ιδέες από το μακιγιάζ της Ελένης Μενεγάκη για το Πρωτοχρονιάτικό ρεβεγιόν, τότε από ποια;

Δεν είναι μόνο το ότι η Ελένη έχει απίστευτη φυσική ομορφιά και το πρόσωπό της είναι καμβάς οπότε και το μακιγιάζ πάνω της δείχνει θαυμάσιο, είναι και το ότι η παρουσιάστρια από τα τόσα χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση, έχει μάθει όλα τα μυστικά για τέλειο μακιγιάζ!

Το κόκκινο χρώμα αυτές τις γιορτινές ημέρες έχει την τιμητική του τόσο σε εμφανίσεις με όμορφα και σικάτα ρούχα, όσο και στο μακιγιάζ.

Είναι γεγονός πως η παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα έντονα χρώματα στα χείλη με το κόκκινο να είναι η πρώτη της επιλογή!

Όπως έχει πει και στην εκπομπή της, προτιμά τα πορτοκαλί, τα κοραλί, τα ροζ και τα κόκκινα κραγιόν, ενώ αυτό που ποτέ δεν αποχωρίζεται είναι το άσπρο μολύβι στο κάτω μέρος του ματιού της, που το κάνει να δείχνει μεγάλο και με καθαρό βλέμμα.

Η ίδια μάλιστα παρατήρησε τα τελευταία χρόνια πως ακόμη και χωρίς make up, όταν μια γυναίκα έχει περιποιημένο το φρύδι της, είτε με γέμισμα, είτε με σωστό σχήμα, τότε το πρόσωπο δείχνει άψογο και χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει άλλα προϊόντα μακιγιάζ.

Βέβαια στο ρεβεγιόν σίγουρα η Ελένη θα κάνει την κλασσική μαύρη γραμμή eye liner, ένα ωραίο ροδαλό χρώμα στα μάγουλα και φυσικά κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.

«... μην ξεχάσετε το κόκκινο κραγιόν σας... στο σπίτι... αλλά με γιορτινή διάθεση! Καλά Χριστούγεννα!», έχει συμβουλεύσει η ίδια τις φίλες της.

Διαβάστε επίσης

Μενεγάκη: Αυτή είναι η συνταγή που φτιάχνει κάθε Χριστούγεννα με τις κόρες της

Ελένη Μενεγάκη: Η παράδοση με τις βασιλόπιτες στο σπίτι της και το γούρι της (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Τρεις δεκαετίες στην τηλεόραση δεν έχει ξαναγίνει – Έκπληκτοι οι συνεργάτες της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved