Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ασυγκράτητοι! Καρέ καρέ τα καυτά φιλιά τους στα μπουζούκια
Showbiz

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ασυγκράτητοι! Καρέ καρέ τα καυτά φιλιά τους στα μπουζούκια

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι τρελά ερωτευμένοι και… ανταλλάσσουν καυτά φιλιά ακόμα και στα μπουζούκια αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι αχώριστοι και μπορεί εκείνη να μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και εκείνος στην Αθήνα, έχουν κάνει την απόσταση παιχνιδάκι και βρίσκονται συνέχεια.

Μάλιστα, τα Σαββατοκύριακα κάνουν μικρές αποδράσεις στα βουνά και περνούν φανταστικά, ενώ μοιράζονται μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Πρόσφατα, συμμετείχαν και οι δύο στο λαμπερό show J2US, απ΄όπου έχουν αποχωρήσει, με την Ιωάννα να το κάνει οικειοθελώς λόγω ενός οικογενειακού θέματος που προέκυψε.

Το ζευγάρι είναι full in love και όπου βρεθούν κι όπου σταθούν φιλιούνται, αγκαλιάζονται, αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και το ζουν στο έπακρο!

Αυτές είναι οι πρώτες τους γιορτές μαζί και βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο, όπου δεν απόλαυσαν μόνο τον Γιώργο Σαμπάνη στο Έναστρον, αλλά όπως θα δείτε παρακάτω ήταν ασυγκράτητοι και αντάλλασσαν καυτά φιλιά!

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι έρωτες που γεννήθηκαν μέσα στο 2021

Αλεξάνδρου: Ξέσπασε σε κλάματα! Όλη η αλήθεια για τη διαρροή «ροζ» βίντεο που τον φωτογράφιζε

Ιωάννα Τούνη- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Full in love και αγκαλιασμένοι στην χιονισμένη Αράχωβα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved