Δημήτρης Λάλος: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της χρονιάς – Ο ήρωας που λατρέψαμε!
Showbiz

Δημήτρης Λάλος: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της χρονιάς – Ο ήρωας που λατρέψαμε!

Ανασκόπηση 2021: Αναμφισβήτητα ο Δημήτρης Λάλος, ο Μαθιός από τον Σασμό είναι ο μεγάλος νικητής της χρονιάς. Το μισό πρώτο της τηλεοπτικής σεζόν έφτασε στο τέλος κι εμείς δεν έχουμε παρά να «βραβεύσουμε» τον ηθοποιό εκείνον που μπήκε απευθείας στην καρδιά μας. Θες ο ρόλος, θες τα ταλέντο, θες η εμφάνιση; Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα έχουν συνθέσει ένας ήρωα που από την πρώτη κιόλας σκηνή του στη σειρά έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Το twitter τρελαίνεται μαζί του, τα σχόλια στα socila media είναι εκατοντάδες κι εκείνος με το χαμηλό προφίλ του έχει καταφέρει να γίνει ο πιο αγαπητός ήρωας!

Μάθε τα πάντα για τον Δημήτρη Λάλο!

Ο ρόλος του στη σειρά

Κτηνοτρόφος και αγρότης με οικονομική άνεση λόγω της οικογενειακής περιουσίας σε ζώα, σε χωράφια και ελιές. Είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Αστέρη κι έχει παθολογική εξάρτηση από τη μάνα του Καλλιόπη – η μόνη που τον διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο. Απρόσιτος, τύπος που δεν μπορείς να ψυχολογήσεις εύκολα. Εργατικός, τρωτός ψυχικά, φαίνεται ψύχραιμος, αλλά είναι εύθικτος λόγω της καλυμμένης ευαισθησίας του.

«Είδα αρκετά τον εαυτό μου στον ρόλο που ερμηνεύω στον Σασμό και για αυτό δέχθηκα. Δηλαδή πάντα με ιντριγκάρουν οι ρόλοι που έχουν ένα δίπολο. Μπορεί κάποιος να είναι άγριος αλλά να είναι και ευαίσθητος, μπορεί να είναι σκοτεινός, αλλά να έχει και πολύ θετικότητα μέσα του. Το βρήκα αυτό στον ρόλο»

Η ηλικία και οι καταγωγή του

Ο Δημήτρης Λάλος είναι 42 ετών. Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1978 στη Νυρεμβέργη όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από την Κρανέα Ελασσόνας (Κρανιά Δεσκάτης) της Λάρισας.

«Ο παππούς μου ήταν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο. Εκεί γνωρίστηκαν οι γονείς μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νυρεμβέργη στη Γερμανία. Στα 18 μου επέστρεψα μόνος μου στην Ελλάδα. Δεν ξέρω κανένα στην Αθήνα. Είμαι ολομόναχος. Ήρθα στην Ελλάδα να σπουδάσω μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεν είχα καν υπολογιστή στο σπίτι μου. Μετά κατάλαβα τι θέλω, γνωρίζοντας ένα καλό φίλο», είχε εξομολογηθεί ο Δημήτρης Λάλος στην εκπομπή The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Βραβευμένος και με εξαιρετική πορεία

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Λάλος έχει πάρει το κορυφαίο βραβείο ερμηνείας στο θέατρο στη χώρα μας, το βραβείο Δημήτρης Χορν. Έγινε ο 12ος νικητής του θεατρικού βραβείου παμψηφεί για τον ρόλο του Χοσεφίνο στην παράσταση Λα Τσούνγκα του Μάριο Βάργκας Λιόσα.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Η αρρώστια της νιότης (2019), Πνεύμονες-Lungs (2018), Ο Άσχημος (2020), Οιδίπους επί Κολωνώ (2017).
Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Οι Αισθηματίες (2014), Kala azar (2020).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Σιωπηλός δρόμος (2021).

«Δεν πήγα ποτέ σε σχολή. Από 19 χρονών μπήκα στη διαδικασία να χτίσω το θέατρο. Τελείωνα στις 5 το γιαπί και μετά έμπαινα στο μάθημα της υποκριτικής. Είχα μια σημαντική δασκάλα την Ελένη τη Σκότη. Δεν πήγα σε σχολή αλλά θήτευσα δίπλα της για δέκα ολόκληρα χρόνια. Είχα μέσα το απωθημένο που δεν πήγα στη σχολή μέχρι που άρχισα να βραβεύομαι»

Ο γάμος του με γνωστή ηθοποιό και ρόλος του πατέρα

Είναι παντρεμένος την ηθοποιό Έλενα Μαυρίδου με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γλυκύτατο κοριτσάκι.

«Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώθεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ' αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγματικά το εννοείς και πραγματικά είναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότητα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συνεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός»

Δες φωτογραφίες του

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο πιο αγαπητός δολοφόνος-Τα αποθεωτικά σχόλια στο Instagram του Δημήτρη Λάλου

Η δημόσια εμφάνιση του Μαθιού από τον Σασμό με τη γυναίκα του, η ηλικία και το επάγγελμά της

Σασμός: Η φοβερή ανακάλυψη του Τwitter! Καρέ καρέ πώς θα είναι ο Μαθιός στο πέρασμα των χρόνων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved