Δημήτρης Λάλος: «Θέλει πολλή δουλειά για να αντέξεις στη δύσκολη αρένα του επαγγέλματος»
Showbiz

Δημήτρης Λάλος: «Θέλει πολλή δουλειά για να αντέξεις στη δύσκολη αρένα του επαγγέλματος»

Ο Δημήτρης Λάλος έχει αγαπηθεί μέσα από τον ρόλο του Μαθιού στην σειρά του Alpha, Σασμός.

Ο γοητευτικός ηθοποιός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον ήρωα του και στο πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του στην πορεία.

Πάντα όταν ξεκινάς μια δουλειά ελπίζεις για το καλύτερο. Πάντα θες αυτό που κάνεις να έχει επιτυχία. Πάντα είσαι έτοιμος και για τα καλά και για τα άσχημα. Έρχονται όμως και μερικές φορές που κάτι μπορεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Αυτό ακριβώς έγινε και με τον Σασμό. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας!

Πέρα από το σημαντικό στοιχείο που είναι πάντα οι συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, το βιβλίο ήταν αυτό που σφράγισε την απόφαση μου να συμμετέχω (σ.σ. το ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας). Είναι μεγάλη χαρά για έναν ηθοποιό να έχει πίσω από το σενάριο τον πλούτο που δίνει ένα μυθιστόρημα.

Έναν χαρακτήρα το κοινό τον αγαπάει για πολλούς λόγους. Μερικές φορές για το σκοτάδι του, μερικές φορές για το φως του. Μερικές φορές και για τα δυο μαζί. Ο Μαθιός (σ.σ. ο ρόλος που υποδύεται) είναι ένας τρισδιάστατος χαρακτήρας και ο κόσμος, φαντάζομαι, απολαμβάνει να τον παρακολουθεί.

Οι έρωτες της μυθοπλασίας έχουν γράψει ιστορία. Από τον Αντώνιο και την Κλεοπάτρα μέχρι τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, κάθε φορά η καρδιά μας χτυπάει δυνατά όταν παρακολουθούμε ένα ζευγάρι να παλεύει με τη ζωή και τον θάνατο. Έτσι προχωράει η ζωή. Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη.

Όσο για το πώς θα ήθελα να εξελιχθεί ο ρόλος του Μαθιού, θα απαντήσω «απρόβλεπτα»!

Ένα βραβείο, όπως το Βραβείο Χορν που κέρδισα το 2012 (σ.σ. για την ερμηνεία του στο έργο Λα Τσούνγκα στο θέατρο Επί Κολωνώ), μια καλή κουβέντα, ένα «μπράβο» την κατάλληλη στιγμή μπορεί να είναι σωτήρια για έναν καλλιτέχνη. Από εκεί και πέρα, όμως, θέλει πολλή δουλειά για να αντέξεις στη δύσκολη αρένα του επαγγέλματος.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί οδηγεί στην τρέλα τους ήρωες

Βέρα Μακρομαρίδου στο gossip-tv: «Έχω συναντήσει συμπεριφορές ψυχολογικής και λεκτικής βίας»

Σασμός:Ο Μαθιός έγινε παππούς,το μαξιλάρι του Μανόλη και οι ηθοποιοί στο Rouk Zouk-Χαμός στο Twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved