Βαλέρια Κουρούπη: «Εύχομαι η νέα χρονιά να μας ευαισθητοποιήσει σε σχέση με τους άλλους»
Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: «Εύχομαι η νέα χρονιά να μας ευαισθητοποιήσει σε σχέση με τους άλλους»

Η Βαλέρια Κουρούπη πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για όσα να περιμένουν οι τηλεθεατές στα προσεχή επεισόδια, για το αν θα μπορούσε να μετακομίσει μόνιμα σε χωριό όπως η ηρωίδα της και για όσα θέλει να της φέρει η νέα χρονιά.

Tι να περιμένουν οι τηλεθεατές από τα προσεχή επεισόδια του σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;

Να περιμένουν ανατροπές, εκπλήξεις, πολύ γέλιο, πολλή δράση, σχέσεις που μπλέκονται, αναποδιές και επιτυχίες των ηρώων!

Τι είναι αυτό που απολαμβάνετε στη συγκεκριμένη συνεργασία;

Η σειρά μού αρέσει πάρα πολύ την παρακολουθώ ως κοινό και το απολαμβάνω. Αυτό που με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη είναι η συνεργασία μου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Αισθάνομαι ευγνώμων που στα πολύωρα και κουραστικά γυρίσματα είμαστε πάντα μαζί. Είναι ένα σπάνιο πλάσμα, ένας άνθρωπος που εκτιμώ, σέβομαι βαθιά και αγαπώ πλέον. Θαυμάζω την κοσμοθεωρία του, τη στάση' του απέναντι στη ζωή και τους ανθρώπους, τη διαδρομή του ως γονιός, την επαγγελματική του ακεραιότητα. Επίσης, νομίζω πως είναι καταπληκτικός στη σειρά και οι σκηνές μας βγαίνουν πολύ καλές.

Θα μπορούσατε να μετακομίσετε μόνιμα σε ένα χωριό, όπως έκανε η ηρωίδα σας;

Σε αντιδιαστολή με την ηρωίδα μου, π αναχώρησή μου από την Αθήνα προς έναν ήσυχο τόπο είναι μέσα στα όνειρά μου. Θα ήθελα κάποια στιγμή, αν μπορέσω να βρω έναν τρόπο βιοπορισμού, να ζήσω σε ένα νησί ή σε κάποιο βουνό μακριά από την Αθήνα. Η επαφή με τη φύση και η ησυχία είναι απαραίτητα στοιχεία για την ψυχική μου ισορροπία.

Θεατρικά, βρίσκεστε στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα» στο θέατρο Νέος Ακάδημος. Πείτε μας δυο λόγια...

Έχω τη χαρά να παίζω σ’ αυτήν την παράσταση, που γεμίζει το θέατρο κάθε βράδυ, και με έναν πολύ δυνατό θίασο! Η «Ποντικοπαγίδα» έχει σκηνοθετηθεί με σύγχρονο τρόπο από την Κίρκη Καραλή κι έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον. Απολαμβάνω σε κάθε παράσταση τη θέρμη του κοινού, που συμμετέχει τόσο ενεργά ύστερα από δύο χρόνια με κλειστές τις θεατρικές σκηνές!

Τι αίσθηση σας άφησε το 2021 και τι θα θέλατε να σας φέρει η νέα χρονιά;

Το 2021 απογοητεύτηκα πολύ από την αδράνειά μας ως κοινωνία, από το κλείσιμο στον εαυτό μας, και τη βολή μας, την έλλειψη διεκδικήσεων και αγώνων σε μια εποχή που τα έχουμε ανάγκη. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας ευαισθητοποιήσει σε σχέση με τους άλλους, να μας κάνει περισσότερο αλληλέγγυους και ευαίσθητους αλλά και ορμητικούς, οραματιστές, ιδεολόγους, με υψηλό φρόνημα. Λίγο πιο άφοβους, λιγότερο βολεμένους.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Βαλέρια Κουρούπη: Πέρασα 20 υπέροχα χρόνια με τον πρώην σύζυγό μου, αλλά η σχέση έκανε τον κύκλο της

Βαλέρια Κουρούπη: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Θήλαζα και έκλαιγα»

Βαλέρια Κουρούπη: Βάλθηκε να μας τρελάνει με το κορμί της- Απίστευτη αλλαγή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved