Πάνος Γκόγκος: «Πήγα να πάρω τη μικρή μου κόρη από το σχολείο και έγινε χαμός»
Showbiz

Πάνος Γκόγκος: «Πήγα να πάρω τη μικρή μου κόρη από το σχολείο και έγινε χαμός»

Ο Πάνος Γκόγκος υποδύεται τον Μάρκο Βρουλάκη στον Σασμό.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε την άποψη του για τις βεντέτες και αν περίμενε την επιτυχία της σειράς του Αlpha.

Ποια είναι η άποψη σας για τις βεντέτες;

Είναι λυπηρά και θλιβερά πράγματα που πρέπει να εκλείψουν. Να χάνονται έτσι ανθρώπινες ζωές; Στις βεντέτες φεύγουν από τη ζωή δυνατοί άντρες, παλικάρια, λεβέντες. Γιατί να κουβαλούν αθώοι τα κρίματα των παλαιότερων γενεών, τις (αμαρτίες και τα λάθη τους, τα οποία και θα πρέπει να συνεχίσουν; Ευτυχώς που η ίδια η κοινωνία της Κρήτης έχει βρει το σασμό για να λήξει τη βεντέτα με ένα ιερό μυστήριο, με κουμπαριά, βάπτιση ή γάμο. Τη λέξη «σασμός» την ήξερα από παλιά, γνώριζα ότι σημαίνει τη συμφιλίωση. Αλλά δεν ήξερα ότι αυτό γίνεται μέσα από τα μυστήρια της εκκλησίας. Το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη είναι εξαιρετικό. Κι ελπίζω ότι ο Αστέρης και η Αργυρώ με τον έρωτα και την αγάπη τους θα σταματήσουν το μίσος.

Πώς είναι να συνεργάζεστε με τόσους εξαιρετικούς συναδέλφους σας από το θέατρο;

Τι να πω εγώ για τη Μαρία Τζομπανάκη, την Όλγα Δαμάνη, τον Δημήτρη Ήμελλο και τον Δημήτρη Λάλο; Έχουν μπει όλοι τόσο βαθιά στο ρόλο τους. Και είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτό το σίριαλ.

Πιστεύατε σε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία της σειράς;

Ναι, πίστευα από την αρχή ότι αυτή η σειρά θα έχει μεγάλη αποδοχή από το κοινό. Όλοι οι συντελεστές το περιμέναμε. Στο δρόμο μου φωνάζουν, πήγα να πάρω τη μικρή μου κόρη από το σχολείο και έγινε χαμός! Οι τηλεθεατές έχουν μπει για τα καλά μέσα στην ιστορία.

Μέσα στην πανδημία σας είδαμε και στην ταινία «Καλάβρυτα», ενώ παίξατε και σε μια φιλόδοξη παραγωγή στο Ιράν...

Πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας βρέθηκα στο Ιράν για μια σειρά που είχε ως θέμα τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και γύρισα στην Ελλάδα εν μέσω καραντίνας. Τρία χρόνια προετοιμαζόταν αυτή η παραγωγή και έμεινα εκεί, κοντά στον Περσικό Κόλπο, για τέσσερις μήνες. Ο τίτλος της είναι «Σαλμάν Φαρσί» και υποδύομαι ένα Ρωμαίο στρατηγό, οπότε είχα πολλές σκηνές με μάχες.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Πέτρος επιβεβαιώνει τον χειρότερη εφιάλτη του

Οι κορυφαίες στιγμές του Σασμού το 2021 που μας έμειναν αξέχαστες! (photos+videos)

Σασμός: Όταν οι ατάκες της παπαδιάς γίνονται viral είναι διπλά απολαυστική

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved