Οι κορυφαίες στιγμές του Σασμού το 2021 που μας έμειναν αξέχαστες! (photos+videos)
Media

Οι κορυφαίες στιγμές του Σασμού το 2021 που μας έμειναν αξέχαστες! (photos+videos)

Σασμός: Όταν ξεκίνησε η προβολή της νέας σειράς του Alpha αρχίσαμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να αγωνιούμε για τη συνέχεια των ιστοριών των ηρώων που πλέον αποκαλούμε με τα μικρά τους ονόματα!

Ο Στεφανής, ο Μαθιός, ο Νικηφόρος, η Βασιλική, η Καλλιόπη... Όλοι τους κουβαλούν από ένα ένοχο μυστικό, μία πικρή ιστορία που δεν θέλουν να ομολογήσουν.

Οι σκιές του παρελθόντος επανέρχονται ξανά και ξανά και στη μικρή κοινωνία του ορεινού χωριού στην Κρήτη οι απαγορευμένοι έρωτες προσπαθούν να κρυφτούν καλά πίσω από τις ερμητικά κλεισμένες πόρτες των σπιτιών.

Και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, τώρα που φτάνουμε στο τέλος της χρονιάς, είπαμε να θυμηθούμε τις πιο συγκλονιστικές εξελίξεις που είδαμε και ανέβασαν την... αδρεναλίνη μας! Μία μικρή ανασκόπηση των highligts της χρονιάς που φεύγει!

Η δολοφονία του Στεφανή!

Ο Στεφανής, σύζυγος της Βασιλικής φεύγει για το κτήμα μαζί με τον γιο του, τον Νικηφόρο και τον φίλο του νεαρού, τον Μανώλη. Οι νεαροί, όσο είναι στο κτήμα, απομακρύνονται από κοντά του. Ο Στεφανής μιλάει στο τηλέφωνο, στην ερωμένη του την Άσπα, όταν ξαφνικά ακούγονται τρεις πυροβολισμοί που τον σωριάζουν στο χώμα. Δείτε το απόσπασμα.

Η Στέλλα μαθαίνει ότι είναι έγκυος!

Βρισκόμαστε σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο της ιστορίας. O έρωτας ανάμεσα στον Αστέρη και στην Αργυρώ όλο και φουντώνει όσο οι μέρες περνούν. Ο χωρισμός του από τη Στέλλα είναι γεγονός και εκείνος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να ζήσει με την Αργυρώ, αφήνοντας στο παρελθόν τη βεντέτα και το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στις οικογένειές τους. Κι εκείνη, όμως, αδυνατεί να κατευνάσει τα αισθήματά της και το ζευγάρι συνεχίζει να βρίσκεται κρυφά απ' όλους. Όμως, η ατυχία τους είναι μεγάλη όταν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει ανάμεσά τους ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο. Η πρώην σύντροφος του Αστέρη είναι έγκυος και ο ίδιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Η συνέχεια όμως δεν θα είναι καθόλου καλή για την τροπή της συγκεκριμένης ιστορίας αφού η Στέλλα από μία απροσεξία, και ενώ έχει χωρίσει από τον Αστέρη, θα έχει ένα ατύχημα που θα κοστίσει τη ζωή που έχει μέσα της. Όπως παρακολουθήσαμε, η Στέλλα απέβαλε πριν καν αρχίσει να κάνει όνειρα για το μωρό της.

H άφιξη του Άγγελου στο χωριό και η αποκάλυψη για την Ανθούλα!

Ο Άγγελος, ρόλο που κρατάει στη σειρά ο Θανάσης Πατριαρχέας, εισβάλλει στη ζωή των ηρώων. Είναι ο νέος γιατρός του χωριού, ο οποίος όμως δεν έχει βρεθεί εκεί μόνο λόγω δουλειάς. Έχει μάθει πως είναι υιοθετημένος και θέλει να βρει την άκρη του νήματος για τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο. Οι αποκαλύψεις που είδαμε στη συνέχεια, πραγματικά μας συντάραξαν. Ο Άγγελος έμαθε πως μητέρα του ήταν η Ανθούλα, αδελφή του Σταματάκη, συζύγου της Καλλιόπης. Κάτι που σημαίνει ότι είναι ξάδελφος του Αστέρη και του Μαθιού. Δείτε την "εισβολή" του στη σειρά:

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αστέρη!

Ο Αστέρης από μία απροσεξία στη δουλειά, κινδύνεψε να χάσει το χέρι του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και η έγκαιρη φροντίδα από τον γιατρό, τού έσωσε τη ζωή. Η Αργυρώ μαθαίνει από τον αδελφό της πως ο Αστέρης έχει χτυπήσει και πραγματικά σοκάρεται. Τρέχει να τον βρει, τρελή από αγωνία και φόβο μήπως έχει πάθει κάτι.

Η Ανθούλα στοιχειώνει τις σκέψεις της Καλλιόπης!

Η Καλλιόπη γνωρίζει κάθε τι που έχει συμβεί στην αδελφή του άνδρα της. Είναι εκείνη που για χρόνια φρόντιζε το υιοθετημένο παιδί της Ανθούλας αφότου εκείνη αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Η Ανθούλα όμως επιστρέφει στη ζωή της Καλλιόπης, στοιχειώνοντας κάθε της σκέψη. Οι σκηνές που ακολουθούν, ήταν από τις πιο δυνατές της σειράς μέχρι σήμερα:

Η Καλλιόπη καταλαβαίνει ότι ο γιος της είναι δολοφόνος!

Η Καλλιόπη δεν έχει πλέον καμία αμφιβολία. Έχει βρει και το όπλο που χρησιμοποίησε ο Μαθιός για να σκοτώσει τον ξάδελφό του, τον Στεφανή. Δεν λέει τίποτα σε κανέναν. Όμως την "τρώει" ο πόνος για όλο αυτό και τρέχει στη Βασιλική, πιστεύοντας πως μαζί με τον Μαθιό κανόνισαν να βγάλουν από τη μέση τον Στεφανή που εμπόδιζε τον έρωτά τους να ανθίσει. Η συνάντηση των δύο γυναικών είναι πραγματικά πολύ δυνατή στιγμή. Δείτε την παρακάτω:

Ο Πετρής μαθαίνει ότι η αδελφή του είναι ζευγάρι με τον Αστέρη!

Ο Πετρής δεν γνωρίζει τίποτα για τον δεσμό της αδελφής του με τον Αστέρη, όμως όταν τούς βλέπει μαζί τρελαίνεται! Τόσο πολύ που πάει και βρίσκει τον Αστέρη στο μαγαζί του και του ζητάει τα ρέστα. Μέχρι που φτάνουν να πιαστούν στα χέρια. Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή:

Η Βασιλική ζητάει από τον Μαθιό να χωρίσουν!

Ο Νικηφόρος λίγο έλειψε να "ξεσκεπάσει" τη μυστική σχέση της μητέρας του, Βασιλικής, με τον Μαθιό. Κάτι που έκανε τη Βασιλική να συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να ζει έτσι. Πονάνε και οι δύο, μα πιο πολύ ο Μαθιός ο οποίος για ακόμα μία φορά καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να έχει τη γυναίκα που αγαπά. Δείτε τη σκηνή:

Η γιαγιά Ειρήνη συνειδητοποιεί ότι ο Άγγελος είναι εγγονός της!

Η γιαγιά Ειρήνη για 30 ολόκληρα χρόνια κράτησε καλά κρυμμένο το μυστικό από τη μικρή κοινωνία του χωριού της Κρήτης. Ήξερε ότι ο γιος της, Μάρκος είχε παράνομη σχέση με την Ανθούλα όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μετά από τόσα χρόνια θα έβλεπε μπροστά της τον καρπό του έρωτά τους, τον Άγγελο, τον νέο γιατρό του χωριού. Απελπισμένη και μη θέλοντας να πιστέψει ότι είναι αληθινές οι σκέψεις της, καταφεύγει στον παπά Μιχάλη. Όμως, εκείνος επιβεβαιώνει κάθε της φόβο. Η ερμηνεία της ηθοποιού Όλγας Δαμάνη είναι συγκλονιστική. Δείτε την παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Τα παπαράτσι της χρονιάς που... έβγαλαν είδηση

Ανασκόπηση 2021: Αυτοί είναι οι επώνυμοι που λύγισαν στην TV

Οι κορυφαίες στιγμές του Σασμού το 2021 που μας έμειναν αξέχαστες! (photos+videos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved