Χριστίνα Μπόμπα: To post με τις δίδυμες, που έριξε το Instagram!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: To post με τις δίδυμες, που έριξε το Instagram!

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και τα post της στο Instagram μπορούν να μαζέψουν χιλιάδες likes και να ξεπεράσουν κατά πολύ κάθε προσδοκία. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες μανούλες της ελληνικής showbiz και από την πρώτη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά της τις δίδυμες κόρες της, έχει μάθει τι σημαίνει η απόλυτη ευτυχία και το πως είναι να είσαι πραγματικά χαρούμενος.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και οι κόρες τους είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Οι δυο νέοι γονείς πολλές φορές μας ενημερώνουν μέσα από το Instagram για τα νέα τους, αλλά και το πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά τους από τότε που ήρθαν στη ζωή τους η Αριάνα και η Φιλίππα. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα νιώθει πλέον ολοκληρωμένη και πιστεύει πως τα κορίτσια της είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει σε όλη της τη ζωή.

Στα πλαίσια της λεζάντας "A day yoy were really happy in 2021", η Χριστίνα δημοσίευσε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα στιγμιότυπο που αποτυπώνει την πρώτη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά της τις δίδυμες. Η ίδια, αμέσως μετά το χειρουργείο, τις κράτησε στην αγκαλιά της και με μεγάλη συγκίνηση τους χαμογελούσε, προσπαθώντας να πιστέψει ότι έγινε μανούλα.

Δείτε στην παρακάτω gallery το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Διαβάστε επίσης:

Τα παπαράτσι της χρονιάς που... έβγαλαν είδηση

Επώνυμοι που για πρώτη φορά θα γιορτάσουν Χριστούγεννα με τα μωρά τους

Χριστίνα Μπόμπα: «Τρόλαρε» τον ασθενή Σάκη Τανιμανίδη και οι followers δε σταμάτησαν να σχολιάζουν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved