Χριστίνα Μπόμπα: «Τρόλαρε» τον ασθενή Σάκη Τανιμανίδη και οι followers δε σταμάτησαν να σχολιάζουν
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: «Τρόλαρε» τον ασθενή Σάκη Τανιμανίδη και οι followers δε σταμάτησαν να σχολιάζουν

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μετακομίζουν σε νέο σπίτι. Ωστόσο η ασθένεια του παρουσιαστή έκανε την Χριστίνα να αναλάβει όλη την μεταφορά των πραγμάτων και την τακτοποίησή τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα τις τελευταίες μέρες τρέχει και δεν φτάνει αφού πέρα από την ασθένεια του αγαπημένου της συζύγου, Σάκη Τανιμανίδη έχει να διαχειριστεί δύο μωρά και μία μετακόμιση.

Το ζευγάρι πήρε την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει, σε νέο σπίτι οπότε η influencer έχει αναλάβει όλη την μεταφορά των πραγμάτων και την τακτοποίησή τους.

Παρόλα αυτά, η ίδια δεν χάνει το χιούμορ της και με αφορμή μία δημοσίευση του παρουσιαστή, στην οποία απεικονίζεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι και με λεζάντα:«Όλες οι μέρες δεν είναι εύκολες», η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να τον «τρολάρει» με μοναδικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε ξαπλωμένη πάνω σε κάποιες κούτες γράφοντας στην λεζάντα της φωτογραφίας:«Εμπνευσμένη από το τελευταίο post του @sakiswp «Όλες οι μέρες δεν είναι εύκολες».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι, όπως ήταν φυσικό γέμισαν την φωτογραφία με likes και σχόλια.

Να σας θυμίσουμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης στις 22 Δεκεμβρίου αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, γράφοντας σε σχετική του λεζάντα:«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!»

Οι διαδικτυακοί του φίλοι τον ρώτησαν τι ακριβώς συμβαίνει, με τον ίδιο να δηλώνει: «Τελικά είναι ένα δυνατό κρύωμα με αρκετά ψηλό πυρετό, που θα με κρατήσει στο κρεβάτι 2-3 μέρες. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον».

Διαβάστε επίσης:

Ατύχημα για την Μέγκι Ντρίο: «Έχασα τις αισθήσεις μου, έφυγα από τη λεωφόρο και έπεσα στην κολώνα»

Συγκινεί η Ελένη Φουρέιρα: «13 ετών μοίραζα φυλλάδια για μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved