Έξαλλη η Τούνη: Γνωστή της κατά λάθος της έστειλε μήνυμα που την έκραζε - Η απίστευτη αντίδρασή της
Showbiz

Έξαλλη η Τούνη: Γνωστή της κατά λάθος της έστειλε μήνυμα που την έκραζε - Η απίστευτη αντίδρασή της

Η Ιωάννα Τούνη έδωσε την δική της απάντηση στο προσβλητικό μήνυμα που έλαβε και έστειλε το δικό της μήνυμα για την νέα χρονιά.

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα social media αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό. Η influencer ανέφερε πως ‘’γνωστοφίλη’’ τής έστειλες καταλάθος μήνυμα που την έκραζε για ένα instastory που είχε κάνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Παρίσι.

«Πόσο φθηνιάρα ρε μ@λ@@α στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπε», της έγραψε η γνωστή της, ωστόσο το μήνυμα αυτό έπρεπε να πάει κάπου αλλού.

Η Ιωάννα δεν δίστασε να της απαντήσει γράφοντάς της: «Καλησπέρα και σε εσένα. Ο λόγος που δεν θα έχει ποτέ τα πάντα «τζαμπέ» όπως λες, είναι γιατί είσαι κακιασμένος άνθρωπος και αυτό βγαίνεις προς τα έξω. Χρόνια πολλά!».

Το εν λόγω περιστατικό το αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα για το 2022.

«Ελπίζω τη νέα χρονιά να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τον εαυτό μας και λιγότερο με τους γύρω μας. Έτσι θα πετύχουμε παραπάνω πράγματα ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Η κατσίκα του γείτονα δεν μας φταίει σε τίποτα από όσα μπορεί να πηγαίνουν στραβά στην ζωή μας. Ας δουλέψουμε με τον εαυτό μας, για τον εαυτό μας», έγραψε η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Θετική στον κορονοϊό η Γιώτα Δημήτροβα

Μόλις χθες: Τουμασάτου: «Δεν βάζω τον εαυτό μου να σκεφτεί τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς»

Στέλιος Ρόκκος: «Τη νέα χρονιά εύχομαι να πετάξουμε όλες τις μάσκες, όχι μόνο του κορονοϊού»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved