Δέσποινα Βανδή: Το τρυφερό μήνυμα στον Βασίλη Μπισμπίκη - Είναι περήφανη και το... βροντοφωνάζει
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Το τρυφερό μήνυμα στον Βασίλη Μπισμπίκη - Είναι περήφανη και το... βροντοφωνάζει

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Η τραγουδίστρια τον θαυμάζει και το εκφράζει δημόσια καθώς πλέον δεν φοβάται να το δείξει.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένοι και προσπαθούν να κρατούσαν τον ερωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Ο ηθοποιός πριν λίγες μέρες είχε μίλησε δημόσια για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4».

«Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο», είχε δηλώσει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Τις τελευταίες ημέρες η τραγουδίστρια βρίσκεται σε καραντίνα, αφού διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, ωστόσο το μυαλό της και η καρδιά της είναι στον αγαπημένο της.

Η τραγουδίστρια κοινοποίησε την αφίσα της παράστασης «Άνθρωποι και Ποντίκια», στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης και δήλωσε:

«Περήφανη για εσένα! Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά αυτήν την υπέροχη παράσταση τώρα μπορείτε! Μην τη χάσετε! Ο,τι καλύτερο».

Διαβάστε επίσης:

Κάτι Ξαναψήνεται: Οι τρίχες στο σουπλά και ο αγενέστατος Δαμιανός έκαναν έξαλλο το Twitter

Χριστίνα Μπόμπα: To post με τις δίδυμες, που έριξε το Instagram!

The Bachelor: Θετική στον κορονοϊό η Γιώτα Δημήτροβα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved