Showbiz

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Μας δείχνουν για πρώτη φορά τα πρόσωπα των μωρών τους- Λιώσαμε!

Η Χριστίνα Μπόμπα  και ο Σάκης Τανιμανίδης μας έδειξαν για πρώτη φορά τις μικρές τους και τα σχόλια στο Instagram πήραν φωτιά, με τους χρήστες να δίνουν τις θερμότερες ευχές τους για την οικογένεια Τανιμανίδη. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz και από τότε που έγιναν γονείς, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μη μπορώντας να κρύψουν τη χαρά τους για αυτό το δώρο, που ήρθε στη ζωή τους πριν από λίγους μήνες.

Η Χριστίνα Μπόμπα, αν και μας έχει δείξει πολλές φορές τις δίδυμες σε σχετικές δημοσιεύσεις της στα social media, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχαμε δει τα προσωπάκια τους, αλλά κυρίως το σώμα τους. Οι δυο γονείς έχουν πει πολλές φορές ότι η Αριάνα και η Φιλίππα είναι δυο υπέροχα και πανέμορφα μωράκια, αλλά πριν από λίγα λεπτά η Χριστίνα έκανε την ανατροπή και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία αγκαλιά.

Οι τέσσερίς τους είναι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που έχουν ο ένας τον άλλον, καθώς η αγάπη τους, τους κάνει να αισθάνονται και την ανάλογη πληρότητα. Όπως έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην λεζάντα από το post της: "Από τη Φιλίππα, την Αριάνα, τη μαμά και τον μπαμπά ευχές για ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο 2022… με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα!
Σας αγαπάμε πολύ ♥️
#happynewyear #tanimanidakia"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Μπόμπα: To post με τις δίδυμες, που έριξε το Instagram!

Τα παπαράτσι της χρονιάς που... έβγαλαν είδηση

Επώνυμοι που για πρώτη φορά θα γιορτάσουν Χριστούγεννα με τα μωρά τους

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved