Συγκινεί η Μπέττυ Μαγγίρα: «Μεγάλη απώλεια. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου»
Showbiz

Συγκινεί η Μπέττυ Μαγγίρα: «Μεγάλη απώλεια. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου»

Για την απώλεια της μητέρας της και για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπή του Open λίγους μήνες μετά το θάνατό της μητέρας της, ανοίγει την καρδιά της και εξομολογείται…

«Μεγάλη απώλεια. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Η μάνα σου είναι αυτή που σε έφερε στον κόσμο. Η μήτρα. Προσπαθώ να είμαι θετική και χαρούμενη στην εκπομπή γιατί έτσι πρέπει και ξεχνιέμαι, θα σου έλεγα με την δουλειά μου, την εργασιοθεραπεία αλλά το πως βιώνω εγώ όλη αυτήν την απώλεια το ξέρει μόνο το σπίτι μου.

Προσπαθώ στην εκπομπή, αν αναφερθεί κάτι και θυμηθώ την μάνα μου, να διακόψω ένα δάκρυ που έρχεται στα μάτια μου. Η πρώτη ημέρα μετά την απώλεια στην δουλειά ήταν πολύ δύσκολη, δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές. Πρέπει να συγκρατηθώ στον φακό.

Να, και τώρα που σου μιλάω, αχ και πάλι κλαίω. Συγγνώμη, δεν πρέπει. Αλλά είναι τόσο φρέσκο όλο αυτό και συγκινούμαι πολύ εύκολα. Προσπαθώ να μην κλαίω και στο σπίτι μου αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα. Τη βλέπω στα όνειρά μου συχνά, θυμάμαι συζητήσεις μας, την αγκαλιά, το άρωμά της. Ήμουν κοντά με την μητέρα μου ουσιαστικά.

Το ξέρω ότι κι εκείνη περιμένει να φανώ δυνατή γιατί έχω τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τη δουλειά μου. Η μητέρα μου ήταν η ηρωίδα μου. Της είχα μεγάλη αδυναμία και αγάπη. Ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο. Ο χρόνος γιατρεύει, τόσο απλά και μένει η γλύκα από τις αναμνήσεις», είπε η ίδια στο περιοδικό Enjoy.

Διαβάστε επίσης

Μπέτυ Μαγγίρα: «Χρόνια πολλά gossip-tv. Σας εύχομαι πολλά πολλά ακόμη αποκλειστικά»

After Dark: «Λύγισε» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Εγώ την μάνα μου την είχα πενθήσει ήδη, την είχα κλάψει»

Μπέττυ & Ματθίλδη Μαγγίρα: 40 μέρες από τον θάνατο της μητέρας τους! Το τρυφερό μήνυμα στα social!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved