Μαρία Ανδρούτσου: Η απόφαση της 52χρονης ηθοποιού να αλλάξει ζωή και το μήνυμα ελπίδας που στέλνει!
Showbiz

Μαρία Ανδρούτσου: Η απόφαση της 52χρονης ηθοποιού να αλλάξει ζωή και το μήνυμα ελπίδας που στέλνει!

Η Μαρία Ανδρούτσου έχει καταφέρει να κάνει μια συγκλονιστική αλλαγή στην εμφάνισή της και δημοσίευσε ένα σχετικό ποστ στο Instagram, μέσα από το οποίο θέλησε να δώσει ένα ιδιαίτερο μήνυμα. 

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την επιτυχημένη σειρά του MEGA "50-50", όπου και κατείχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και την αγαπήσαμε μέσα από αυτόν.

Η Μαρία Ανδρούτσου είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού και έχει σημειώσει πολύ μεγάλη καριέρα στον χώρο του θεάματος όλα αυτά τα χρόνια και όλοι μας την εκτιμούμε πολύ. Σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι για πολλά χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί με τα περιττά κιλά και προσπαθούσε να τα αποβάλλει. Εδώ και πολύ καιρό φαίνεται να έχει καταφέρει να κατακτήσει αυτόν της τον στόχο και είναι πραγματικά πολύ χαρούμενη για αυτό.

Η Μαρία Ανδρούτσου, εν όψει των γιορτινών ημερών δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από τα outfits που εκείνη επέλεξε να φορέσει τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά, όπου εκεί είδαμε και το καλλίγραμμο σώμα της και το πόσο θεαματική αλλαγή έχει καταφέρει να κάνει. Μάλιστα, σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της, η ηθοποιός θέλησε να περάσει και ένα ξεχωριστό μήνυμα μέσα από το Instagram γράφοντας: "Αφήστε τις ψυχούλες σας ελεύθερες να εκφραστούν, να αγαπήσουν, να συγχωρήσουν, να φανταστούν τα πιο τρελά τους όνειρα να γίνονται πραγματικότητα, να ζήσουν αληθινά το δώρο που δίνεται σε όλους μας αυτή την στιγμή! Το σήμερα!".

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δήμοσίευσε η Μαρία Ανδρούτσου:

Διαβάστε επίσης:

Λαμπερό πάρτι - Οι επώνυμες παρουσίες στο πάρτι του Νεκτάριου Σκαμνάκη

Αποθέωση για την Μαρία Ανδρούτσου! Οι βουτιές Νοέμβρη μήνα και οι αρετουσάριστες φώτο με μαγιό!

Μαρία Ανδρούτσου:10 φώτο με μαγιό και χωρίς ρετούς που μαρτυρούν την εκπληκτική αλλαγή στο σώμα της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved