Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το εντυπωσιακό σπίτι και το δωμάτιο- ντουλάπα... που ζηλέψαμε!
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το εντυπωσιακό σπίτι και το δωμάτιο- ντουλάπα... που ζηλέψαμε!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μας έχει δείξει πολλές φορές διάφορα σημεία από το σπίτι της στο Instagram, αλλά από τα τελευταία της stories είδαμε και ένα έξτρα δωμάτιο, που το έχει μετατρέψει σε ντουλάπα και... θέλουμε να το αντιγράψουμε!

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας Greece's Next Top Model πριν από αρκετά χρόνια το 2008, όπου ήταν ένα από τα ανερχόμενα ονόματα στον χώρο της μόδας και μέσα από το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ένα πολύ διάσημο μοντέλο στην Ελλάδα, καθώς έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα πασαρέλας, έχει συνεργαστεί με πολυάριθμους σχεδιαστές του χώρου και έχει προσπαθήσει να αναγνωριστεί και διεθνώς, μέσα από τη συμμετοχή της σε διάφορες εκδηλώσεις μόιδας. Σήμερα, εξακολουθεί να ασχολείται τόσο με το μόντελινγκ, όσο και με την επιχειρηματικότητα. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δήμητρα Αλεξανδράκη μας έχει δείξει το σπίτι της τόσο σε stories από το Instagram, οσο και σε σχετικά ποστ και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε λατρέψει το στυλ της.

Το μοντέλο λατρεύει την αρχοντική διακόσμηση και τα ζεστά χρώματα ενώ, όπως είναι φυσικό, είναι και λάτρης της μόδας. Στο σπίτι της έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό δωμάτιο, μέσα στο οποίο έχει φτιάξει τη ντουλάπα της και πραγματικά είναι ένας φανταστικός χώρος. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε σχετικά stories στο Instagram, όπου ποζάρει στον ολόσωμο καθρέπτη, που έχει τοποθετήσει μέσα στο συγκεκριμένο δωμάτιο και μας έκανε να ζηλέψουμε πολύ.

Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγεία της: «Ήθελα να βλέπω μόνο σκοτάδι»

Κατερίνα Καινούργιου: Ζήτησε από καλεσμένη να δοκιμάσει το μονόπετρό της! «Τι κοτρώνα είναι αυτή;»

Super Κατερίνα: Γλέντι την Παραμονή Χριστουγέννων με Πανταζή – Αδαμαντίδη και εκλεκτούς καλεσμένους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved