Άκρως αποκαλυπτική η Βίκυ Καγιά: «Έχω βιώσει την απιστία κατ’ εξακολούθηση»
Showbiz

Άκρως αποκαλυπτική η Βίκυ Καγιά: «Έχω βιώσει την απιστία κατ’ εξακολούθηση»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε σε γνωστό περιοδικό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απιστία που έχει βιώσει κατ’ εξακολούθηση από τον ίδιο άνθρωπο.

Η Βίκυ Καγιά δεν δίνει εύκολα συνεντεύξεις, αν το κάνει όμως το σίγουρο είναι πως δεν θα κρύψει τίποτα και θα μιλήσει για όλα.

Αυτό έκανε και τώρα καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη της η παρουσιάστρια και μοντέλο αναφέρθηκε στην απιστία που έχει βιώσει αλλά και στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

Ποιο είναι το λάθος που έκανες στις σχέσεις σου παλιότερα;

Δεν μπορείς να περιμένεις από τους ανθρώπους να αντιδρούν και να συμπεριφέρονται όπως εσύ. Είναι λάθος.

Στον Ηλία τι έχεις εκτιμήσει περισσότερο μετά από οκτώ χρόνια κοινής ζωής;

Είναι βαθιά ευαίσθητος και πολύ ουσιαστικά γενναιόδωρος. Σε όλες τις εκφάνσεις του. Και ας μην του φαίνεται πάντα.

Περάσατε ποτέ δύσκολες περιόδους στη σχέση σας;

Φυσικά, καλέ, πού ζεις; (Γελάει.) Επειδή είμαστε δύο πολύ εργατικοί άνθρωποι που έχουμε κατακτήσει πολλά πράγματα από μόνοι μας, η ομαδικότητα και ο κώδικας επικοινωνίας που έχουμε μας έχει βγάλει και από τα πιο δύσκολα. Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι ένα λάθος που κάνουν τα ζευγάρια. Οφείλεις να βλέπεις ποιος είναι πραγματικά ο άλλος, με τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Η αμοιβαία αποδοχή είναι μεγάλο πράγμα.

Συγχωρείς την απιστία;

Δεν μπορώ, δεν μπορώ την απιστία. Το έχεις βιώσει; Και πάρα πολύ μάλιστα. Κατ’ εξακολούθηση από τον ίδιο άνθρωπο. Την πρώτη φορά αντέδρασα ήρεμα. Είπα «ξέρω τι συμβαίνει, δες το και φτιάξ’ το». Τη δεύτερη πιο έντονα, την τρίτη ακόμα πιο έντονα και την τέταρτη δεν με ξαναείδε ούτε σε χριστουγεννιάτικη κάρτα! Όταν γνώρισες τον Ηλία, τόσο εσύ όσο και εκείνος είχατε περάσει δύσκολα στην προσωπική σας ζωή. Κι αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που μας ένωσαν χωρίς να χρειαστεί ποτέ να το πούμε. Είχαμε πολύ παρόμοιες εμπειρίες. Με τον Ηλία δεν χρειάζεται να πού με πολλά. Συνεννοούμαστε με τα μάτια. Από την αρχή υπήρχε μια εμπιστοσύνη και φροντίδα μεταξύ μας.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Ανδρομάχη Δημητροπούλου για revenge porn: «Ήμουν μικρή και δεν ήθελα να το μάθουν οι δικοί μου»

Γιάννης Στάνκογλου: Οι βουτιές του ηθοποιού στη θάλασσα και το επικό post στο Instagram!

Μαρίνα Πατούλη: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά- Το ποστ της στο Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved