Μαρίνα Πατούλη: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά- Το ποστ της στο Instagram!
Showbiz

Μαρίνα Πατούλη: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά- Το ποστ της στο Instagram!

Μέσα από δημοσίευσή της στο Facebook, η Μαρίνα Πατούλη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι προσβλήθηκε απο κορονοϊό για δεύτερη φορά και το ότι η ίδια προσπαθεί να το δει αισιόδοξα.

Είναι η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, και έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, μετά από την συμμετοχή της στο Just the 2 of Us, όπου μαζί με τον Στέλιο Διονυσίου διασκέδασαν και κάθε εβδομάδα έδιναν το εκατό τοις εκατό τους, όπου πραγματικά τα πήγαν εξαιρετικά.

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μια πολύ θετική και αισιόδοξη γυναίκα και όπως είχε δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή της, προσπαθεί να αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία που της συμβαίνει, με χαμόγελο και αισιοδοξία. Η ίδια, πριν από λίγο καιρό, είχε νοσήσει από τον κορονοϊό και είχε καταφέρει να το ξεπεράσει ανώδυνα. Πριν από λίγη ώρα, η ίδια δημοσίευσε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς σε Facebook και Instagram, μια φωτογραφία της που είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ενημερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τους διαδικτυακούς της φίλους ότι νόσησε και πάλι από κορονοϊό, αυτήν την φορά με την μετάλλαξη Όμικρον.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Ποδαρικό για το 2022 η μετάλλαξη #ομικρον #Covid!Τι άλλο πια;;;; #againstallodds #loveyourself #live #smile #positivethinking #happynewyear #lovelife #againstcorona #safetyfirst»

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ανασκόπηση 2021: Οι τηλεοπτικές κόντρες και οι καβγάδες της χρονιάς

Nightout για τους celebrities- Τα λαμπερά christmas outfits!

Μαρίνα Πατούλη για Δέσποινα Βανδή: «Δεν με στεναχώρησε, είναι αδιάφορη» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved