Ανασκόπηση 2021: Οι τηλεοπτικές κόντρες και οι καβγάδες της χρονιάς
Media

Ανασκόπηση 2021: Οι τηλεοπτικές κόντρες και οι καβγάδες της χρονιάς

Ανασκόπηση 2021: Και το 2021 δεν έλειψαν οι κόντρες μεταξύ γνωστών προσώπων από την ελληνική showbiz.

Κάποιες από αυτές όμως μας απασχόλησαν λίγο περισσότερο ενώ δεν έλειψαν και τα ξεκατινιάσματα!

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω ποια πρόσωπα της ελληνικής showbiz ήρθαν σε αντιπαράθεση, ξεκινώντας από τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και το ζευγάρι Γκουντάρας - Κάκκαβα διαφώνησαν ανοιχτά για την παρουσίαση του Big Brother.

O Γιώργος Τσαλίκης μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ότι το Big Brother επιστρέφει με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, σχολίασε το γεγονός μέσα από βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram και ξέσπασε. Μετά από αυτό και οι δύο πλευρές έκαναν δηλώσεις - φωτιά και μια νέα κόντρα γεννήθηκε στην ελληνική showbiz.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κατερίνα Καινούργιου αντάλλαξαν πυρά on air για την πληροφορία που μετέφερε η Κατερίνα Καινούργιου ότι την εκπομπή της Μαλέσκου στο ΣΚΑΪ θα πάρει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ που ήθελε την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου να μετακομίζει στο Σαββατοκύριακο και τη θέση της να παίρνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα λόγω των πολύ χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που σημειώνει.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε μάλιστα την Ιωάννα Μαλέσκου προκειμένου να μάθουν τι πραγματικά ισχύει και τι έχει να απαντήσει η ίδια στα δημοσιεύματα αυτά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ωστόσο, αρνήθηκε να ανοίξει το παράθυρό της. Χαιρέτησε τον δημοσιογράφο μέσα από το αυτοκίνητό της κι έφυγε από το σημείο. Μετά από αυτό η μία παρουσιάστρια ήταν καταπέλτης για την άλλη και συνεχίστηκε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων.

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Θάνος Πετρέλης τσακώθηκαν για το... J2US και συγκεκριμένα για ένα τραγούδι.

Νίκος Μουτσινάς και το ζεύγος Γκουντάρα Κάκαβα τσακώθηκαν επίσης με αφορμή μια ατάκα, με αποτέλεσμα να ανταλλάσσουν... τηλεοπτικές σπόντες.

«Με το καλό να αρχίσεις στο Μόλις χθες! Και όπως λέει ο Νίκος Μουτσινάς… Καναλάρα! Νίκο, το λέω για να με παίξεις γιατί δεν μας παίζεις», είχε ειπωθεί στο Όλα Γκουντ.

Τότε σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Παίζει τους άλλους, μην αγχώνεσαι» και η παρουσιάστρια συμπλήρωσε «Δεν πειράζει, παίζει τους άλλους. Σωστό και αυτό».

Το σχετικό απόσπασμα έπαιξε στο Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε στο ζευγάρι…

«Αρχικά, να πούμε στους ανθρώπους, δεν επιλέγω εγώ τι θα παίξει. Όχι. Αγγελική Γιαννακοπούλου. Μην τα κάνετε. Δεν γίνεται. Εγώ ό,τι μου παίξει της το αυτώνω. Άμα θέλει. Αν δεν θέλει να το παίξει. Να τους παίζουμε τους ανθρώπους. Να βοηθούμε οι εκπομπές στην καναλάρα».

Η Μάρα Μεϊμαρίδη και η Μαρία Μπακοδήμου συνυπήρξαν στο J2Us μάλλον όχι με τόσο αρμονικό τρόπο.

«Ναι, η επιτροπή με μισεί, δεν θέλει να με κρατήσει. Το ξέρω εκ των έσω κι έχω μια διαίσθηση. Η Μαρία Μπακοδήμου με μισεί πιο πολύ και φοβάται τον Harry Potter γιατί πετούσε δωράκια. Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη. Δεν έχω δει καμία εκπομπή που έχει παρουσιάσει. Πώς να την κρίνω;», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Εξίσου αρμονική ΔΕΝ ήταν και η σχέση ανάμεσα σε Χάρη Βαρθακούρη και Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο J2US. Και δεν το έκρυψαν...
Ένας χρήστης σχολίασε στο Twitter: «Η Άννα Μαρία δικαίως τα έχει πάρει κρανίο… Αυτή διαγωνίζεται… Ο Βαρθακούρης έχει ωραία φωνή το ξέρουμε δεν χρειάζεται να κάνει επίδειξη».
Αυτό λοιπόν το έκανε retweet η μαμά της Άννας Μαρίας και ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος είναι λάτρης των social media και απαντά σε πολλά σχόλια, έσπευσε και σε αυτό να απαντήσει στη μητέρα της συμπαίκτριάς του στο J2US:

«Κυρία Ψυχαρακη μου, επειδή βλέπω ότι κάνετε like και retweet, άρα συμφωνείτε, σε όσα tweets “παραπονιούνται” ότι επισκιάζω την κόρη σας, για να μην έχει κανείς σας παράπονο, την επόμενη εβδομάδα θα την αφήσω να το πει όοολο μόνη της!!».

Η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη διάβασε το σχόλιό του και του απάντησε: «Ταπεινή μου άποψη Χάρη δώσε περισσότερο χρόνο στην Άννα Μαρία, σε εκτιμά ξέρω, και περνάει τόσο καλά. Είσαι ένας τζέτλεμαν από χθες το βράδυ το υπέγραψες με μια και μόνο σου κίνηση. Είσαι ένας Καλλιτέχνης, Άνθρωπος μην παρασύρεσαι μπες στον παλμό του κόσμου αγαπά πολύ. Σε αγαπάμε».
Ο Χάρης Βαρθακούρης σχολίασε: «Μα αυτό θα κάνω… κι ένα βήμα παραπέρα. Θα δώσω ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ στην Αννα Μαρία!».

Διαβάστε επίσης:

Ανασκόπηση 2021: Αυτά είναι τα τηλεοπτικά προγράμματα που έκαναν «γκελ» στο κοινό!

Νέοι και ωραίοι! Οι πρωτοεμφανιζόμενοι άνδρες της TV για το 2021

Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved