Μιχαλοπούλου: Μιλάει για την κατάσταση της υγείας της και αποκαλύπτει γιατί κάνει συνεχώς επεμβάσεις
Showbiz

Μιχαλοπούλου: Μιλάει για την κατάσταση της υγείας της και αποκαλύπτει γιατί κάνει συνεχώς επεμβάσεις

Η Μαρία Μιχαλοπούλου τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει πρόβλημα με το χέρι της και αναγκάζεται να κάνει επεμβάσεις ώστε να γίνει καλά.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου αντιμετωπίζει ένα αιμαγγείωμα στο χέρι της και όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό έχει ξεκινήσει κάποιες επεμβάσεις για να το αντιμετωπίσει.

Το μοντέλο, το οποίο το γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM είχε δηλώσει ότι εξαιτίας αυτής της κατάστασης δεν μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα όπως το να σηκώνει βάρη.

Η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της λογαριασμό στο Instagram, είχε αποκαλύψει πως έκανε την πρώτη της επέμβαση δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία.

Αρκετοί όμως μπερδεύτηκαν καθώς πίστεψαν ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η Μαρία ξεκαθάρισε πως: «Παιδιά δεν είναι χειρουργείο, είναι επεμβάσεις και έχω αρκετές ακόμα να κάνω, αλλά έχουν καλό αποτέλεσμα».

Και πρόσθεσε: «Λοιπόν επειδή τα άρθρα που βγήκαν το λένε χειρουργείο αλλά είναι επεμβάσεις, η διαδικασία είναι ως εξής: ο γιατρός μου κάνει ενέσεις που μου χορηγεί ένα υγρό, το οποίο φράζει τις φλέβες μου, το αίμα δεν μπορεί να περάσει από εκεί και μετά αυτές ατροφούν και απορροφούνται από τον οργανισμό μου».

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Κοντοβά: Οι πρώτες διακοπές με την κόρη της, Ada και η φωτό με την νονά, Σίσσυ Χρηστίδου

Τζένη Μπότση: Δεν γλίτωσε από τον κορονοϊό - Βγήκε θετική ύστερα από τέστ

Η Φάρμα: Ο έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε Ηλιάδη και Τσουμελέκα - Η παρέμβαση του Τανιμανίδη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved