Γιάννη Βαρδής: «Είμαι καψούρης με την σύζυγό μου Νατάσα Σκαφίδα»
Showbiz

Γιάννη Βαρδής: «Είμαι καψούρης με την σύζυγό μου Νατάσα Σκαφίδα»

Ο Γιάννης Βαρδής σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την σύζυγό του, Νατάσα Σκαφίδα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας είναι φουλ ερωτευμένος μαζί της.

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα
Σκαφίδα, μιλούν για την όμορφη οικογένεια τους, τις αξίες που διέπουν τη σχέση τους, αλλά και για το προσωπικό μέλλον τους, που περιλαμβάνει ένα ακόμα παιδί.

Τι σου δίνει δύναμη και κουράγιο;

Η οικογένεια μου είναι αυτή που μου δίνει κουράγιο και με κρατά δυνατό όταν η σκέψη μου αποσπάται από άλλα πράγματα ή όταν πέφτει η ψυχολογία μου. Η Νατάσα και τα παιδιά μας είναι οι βράχοι μου.

Ήθελες πάντα να κάνεις οικογένεια;

Όχι. Όταν όμως γνώρισα τη Νατάσα, το αποφάσισα επειδή πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις που είχα στην καρδιά και στο μυαλό μου και διέθετε πολύ περισσότερα απ' όσα θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ. Δεν διανοούμουν ότι θα έβρισκα ένα άτομο που θα μου ταίριαζε τόσο πολύ. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου η Νατάσα και δεν πίστευα ότι θα δενόμουν σε τέτοιο βαθμό με έναν άνθρωπο. Επομένως, εκείνη με έκανε να θέλω να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια. Είμαστε μαζί από το 2012 και μετά από τόσα χρόνια, αγαπιόμαστε και είμαστε τόσο δεμένοι που είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ μας.

Υπάρχει κάποιο μυστικό πίσω από έναν ευτυχισμένο γάμο;

Δεν είναι μυστικό, είναι ένα πολύ βασικό συστατικό που λέγεται επικοινωνία. Αυτό
μας κρατά δεμένους. Εννοείται ότι κάποιες φορές μπορεί να καθόμαστε δίπλα και να κοιτάζουμε τα κινητά μας ή να διαβάζουμε τα βιβλία μας. Όταν όμως υπάρχει κάτι που μας απασχολεί, το συζητάμε. Οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να επικοινωνήσουμε, το κάνουμε, ακόμα και στο κρεβάτι. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταλαβαινόμαστε και χωρίς να μιλάμε.

Τι αγαπάς στη σύζυγο σου;

Ο τρόπος σκέψης της είναι αφοπλιστικός ακόμα και στο δικό μου επαγγελματικό κομμάτι έχει σωστή αντίληψη και κρίση, βλέπει τα πράγματα πιο αντικειμενικά και με βοηθά πολύ.

Πόσο ερωτευμένος δηλώνεις μαζί της;

Είμαι φουλ ερωτευμένος, καψούρης!

Πώς βλέπεις το μέλλον σας ως ζευγαριού;

Επιθυμώ να είμαστε μαζί, ευτυχισμένοι και πιο αγαπημένοι - αν αυτό μπορεί να συμβεί, αν έχει παραπάνω, θέλω να το ζήσουμε. Να γίνει ακόμα πιο ουσιαστική η αγάπη μας - αν υπάρχει επίσης αυτό. Είμαι σίγουρος ότι η Νατάσα θα σου πει ότι ονειρεύεται ένα ακόμα παιδάκι.


Εσύ δεν θα ήθελες ένα ακόμα παιδί;

Αν συνεχιστούν έτσι τα πράγματα με την πανδημία, θα είναι πολύ δύσκολο. Αν όμως αλλάξει η κατάσταση και μπούμε σε μια καθημερινότητα στην οποία θα μπορώ να δουλεύω και να αντεπεξέρχομαι οικονομικά, γιατί όχι;

Βγάζεις κάποιο τραγούδι;

Υπάρχουν πολλά τραγούδια που ετοιμάζω.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

Ανθή Βούλγαρη: Αυτά τα συμπτώματα βιώνει από τον κορονοϊό - Η ανάρτηση στο Instagram

Κλέλια Πανταζή-Λευτέρης Τσάκαλος: Γονείς για δεύτερη φορά - Όλες οι φώτο του νεογέννητου

Αποκαλυπτική η Καγιά για το GNTM: «Έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω να προστατεύσω την οικογένειά μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved