Αποκαλυπτική η Καγιά για το GNTM: «Έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω να προστατεύσω την οικογένειά μου»
Showbiz

Αποκαλυπτική η Καγιά για το GNTM: «Έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω να προστατεύσω την οικογένειά μου»

Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο GNTM αλλά και για το αν το παρακολουθούσε όταν προβαλλόταν στην τηλεόραση.

Η Βίκυ Καγιά είναι από τα πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί -και όχι άδικα- με το GNTM. Η αποχώρησή της από το παιχνίδι μόδας του Star έπειτα από τρία συνεχόμενα χρόνια απογοήτευσε το τηλεοπτικό κοινό που πολύ θα ήθελε μάλιστα να την δει στον 5ο κύκλο.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το ριάλιτι μόδας, για τον «θόρυβο» που επικράτησε με την απόφασή της να μη συνεχίσει στο GNTM αλλά και για το αν το παρακολούθησε.

Μου έκανε εντύπωση που δήλωσες κατηγορηματικά στην Κατερίνα Καινούργιου ότι δεν θα ξαναγυρνούσες στο GNTM.

Δεν ξέρω να λέω κάτι άλλο από την αλήθεια χωρίς δεύτερη ανάγνωση, κι ας μου έχει στοιχίσει αυτό. Τον θυμό μου δεν θα τον κρύψω, αν κάνω μια βλακεία θα το παραδεχτώ. Πάντα έτσι ήμουν. Κι αυτό καμιά φορά ήταν δύσκολο να το πιστέψουν οι άνθρωποι που δούλευαν μαζί μου και δεν με ήξεραν καλά, ότι λέω αλήθεια

Αλήθεια, το περίμενες ότι θα γινόταν τόσος θόρυβος με την απόφασή σου να μη συνεχίσεις στο GNTM;

Δεν το περίμενα καθόλου. Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση που ο κόσμος έλεγε «πού είναι η Βίκυ;». Τυχαίνει να με αναγνωρίζει ο κόσμος έξω και αναρωτιέμαι από πού με ξέρουν, δεν παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά. Το GNTM είναι το πρότζεκτ μου και θα το αγαπώ για πάντα. Είχε έρθει η ώρα όμως να φύγω. Αν έμενα, δεν θα έδινα πια αυτό που θα μπορούσα να δώσω. Όταν είσαι κουρασμένος, δεν μπορείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω να προστατεύσω και τον εαυτό μου επαγγελματικά και την οικογένειά μου.

Το παρακολούθησες;

Φυσικά, όχι όμως τόσο ευλαβικά όσο πριν.

Σου άρεσε;

Μια χαρά ήταν.

Βέβαια παίζει ήδη το τρέιλερ του GNTM 5

Μπορεί να τους βγήκε ωραίο. Επειδή πολλοί τα μπερδεύουν, αυτή είναι η δική μου άποψη, όχι του καναλιού. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Το κανάλι αποφασίζει.

Πηγή: OK

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το εντυπωσιακό σπίτι και το δωμάτιο- ντουλάπα... που ζηλέψαμε!

Ανδρομάχη Δημητροπούλου για revenge porn: «Ήμουν μικρή και δεν ήθελα να το μάθουν οι δικοί μου»

Γιάννης Στάνκογλου: Οι βουτιές του ηθοποιού στη θάλασσα και το επικό post στο Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved