Μάνος Πανταζής: Ο σούπερ σταρ της πασαρέλας που έγινε αγρότης στη Φάρμα! Η ηλικία και η οικογένεια!
Showbiz

Μάνος Πανταζής: Ο σούπερ σταρ της πασαρέλας που έγινε αγρότης στη Φάρμα! Η ηλικία και η οικογένεια!

Στα 46 του χρόνια, ο Μάνος Πανταζής ασχολείται επιχειρηματικά με τον χώρο της εστίασης και ελά­χιστα με το μόντελινγκ ενώ τώρα τον απολαμβάνουμε στην Φάρμα.

Αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματι­κές τον υποχρεώσεις και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κά­τι διαφορετικό.

Ως εκ τούτου, απάντησε θετικά στην πρόταση των υπεύθυνων της Φάρμας για συμμέτοχη στον τελευταίο κύκλο της εκπομπής θέλοντας να βιώσει μία ξεχωριστή εμπει­ρία.

Ο Πανταζής έχει δημιουργήσει οικογένεια με την Αργυρώ Παντελεάκη παρότι στο παρελθόν έδειχνε να προτιμάει την εργένικη ζωή. Είχε πει: "Όταν έχεις φτάσει στα 35 σου χρόνια και δεν σου έχει τύχει κάτι σοβαρό -με προοπτική γάμου- λες: ‘Πέρασαν τα χρόνια και εγώ ασχολούμαι ακόμη με τη δου­λειά'. Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει και εγώ. Είχα βάλει την προσωπική μου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Έρχεται η στιγμή όμως που βρίσκεις τον δάσκαλό σου. Γνωρίζεις ξαφνικά έναν άνθρω­πο και λες: Τώρα ναι, μπορώ να ζήσω με αυτή τη γυναίκα μια ζωή».

Η γυναίκα της ζωής του απο­δείχθηκε άτι είναι η κατά έντε­κα έτη μικρότερή του, Παντελεάκη. Εργάζεται ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. Ήταν μαζί για πολλά χρόνια και απο­φάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να παντρευτούν.

Ορκισμένος εργένης

Κάτι που αρχικά ο Πανταζής δεν σκεφτόταν καν: «Όταν τη γνώρισα συνέχιζα να λέω ότι εγώ δεν θα παντρευτώ ποτέ. Εί­χα μια πολύ έντονη ζωή σε όλα τα επίπεδα και το τελευταίο που σκεφτόμουν ήταν ο γάμος. Ο γάμος σου προσφέρει ηρεμία, γαλήνη, ευτυχία. Δεν είναι τόσο τραγικός όσο τον εί­χα πλάσει στο μυαλό μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Και πρόσθετε: «Όταν ανακοίνωσα στου φίλους μου ότι παντρεύομαι μου είπαν: "Έπεσε και το τελευταίο κάστρο. Αφού κρεμάστηκες εσύ, δεν υπάρχει πια καμία πιθανότητα να γλιτώσει κανείς μας’.

Πράγματι, ήμουν δηλωμένος αμετα­νόητος εργένης. Όλοι πίστευαν ότι θα μεί­νω εγώ να κρατάω τη σημαία ψηλά. Τώρα που παντρεύτηκα, έχω να πω, θετική διάθεση να υπάρχει και όλα αντιμετωπίζονται, ακόμη και ο γάμος".

Ο κρυφός γάμος

Το ερωτευμένο ζευγάρι παν­τρεύτηκε το καλοκαίρι του 2017 μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος έγινε παρουσία συγγενών και στενών φίλων, ανάμεσα στους οποίους η Νόνη Δούνια, η Κάλι Τσιλίδου, η Ρέα Τουτουνζή και η Έυη Αδάμ. Το γαμήλιο πάρτι έλαβε χώρα στο σπίτι της νύ­φης στην Κηφισιά. Το μυ­στήριο έγινε γνωστό μέσα από τις φωτο­γραφίες που πόσταραν κα­λεσμένοι στα κοινωνικά δί­κτυα.

Ο Πανταζής και η Παντελεόκη έχουν απο­κτήσει δύο κόρες. Την Άννα (γεννήθηκε περίπου τέσσερις μήνες μετά τον γάμο) και την Εύα. Ο Πανταζής τρέφει αδυ­ναμία και στις δυο και συχνά δημοσιεύει αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Insiagram, «ανεβάζοντας» φω­τογραφίες μαζί τους όπως και με τη σύζυγό του.

Η οικογένεια κάνει συχνά ταξί­δια αφού τους αρέσει να επι­σκέπτονται όμορφους προορι­σμούς. Επίσης, ο Πανταζής αγαπάει πολύ το τρέξιμο μεγά­λων αποστάσεων με το οποίο ασχολείται τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, από τη ζωή του πέρασαν αρκετές γυναίκες αφού είχε πολλές κατακτήσεις. Ο Πανταζής άφησε το στίγμα του στην πασαρέλα καθώς υπήρξε ένα από τα πλέον περι­ζήτητα μοντέλα. Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με την πιο καλοπληρωμένη δουλειά του, είπε: «Τα πιο πολλά χρήματα ήταν εκείνη την εποχή που ήμασταν στα φόρτε μας και δουλεύαμε πάρα πολύ και εξωτερικό αρ­κετά, από το 1996 έως το 2003. Σε μια καμπάνια που έκανα με εσώρουχα Valentino’, είχε ένα αρκετά μεγάλο ποσό της τάξε- ως 50 - 60 χιλιάδων ευρώ»! Ως πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του θεωρεί την απώλεια της καμπάνιας για ένα άρωμα του Armani παρότι είχε φτάσει ως στους δυο τε­λευταίους.

Πηγή: Ciao

Διαβάστε επίσης:

Η αποκάλυψη στην Καινούργιου: «Για μια καμπάνια με εσώρουχα πήρα 60 χιλιάδες ευρώ» (Video)

Μάνος Πανταζής: Ανέβασε φωτογραφίες των κοριτσιών του και... λιώσαμε! Είναι κούκλες! (photos)

Μάνος Πανταζής: Μας ζάλισε όταν ανέφερε πόσα χρήματα έχει πάρει για μία μόνο πασαρέλα! (vid+pics)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved