Χρύσπα: Τα δημοσιεύματα που την θυμώνουν, το κυνήγι των παπαράτσι και η απόκτηση ενός παιδιού
Showbiz

Χρύσπα: Τα δημοσιεύματα που την θυμώνουν, το κυνήγι των παπαράτσι και η απόκτηση ενός παιδιού

Η Χρύσπα είναι από τις γυναίκες που δεν θέλουν να τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας των προσωπικών της αλλά των επαγγελματικών. Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού. 

Η Χρύσπα σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις αναφέρθηκε στους παπαράτσι, στο τι την θυμώνει στα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εκείνη αλλά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδάκι με τον σύζυγό της.

Την προσωπική σου ζωή, την κρατάς έξω από τα «φώτα» της δημοσιότητας. Πόσο εύκολο είναι αυτό για έναν αναγνωρίσιμο άνθρωπο;

Είναι απόλυτα εύκολο αν θες να κρατήσεις την ισορροπία. Στη ζωή μου ποτέ δεν θα υπερβάλλω ούτε στον τρόπο της εξωτερικής μου εμφάνισης, ούτε στο να προβάλλω την ιδιωτικότητά μου. Όταν αντιμετωπίζεις φυσιολογικά τη ζωή σου, σε αντιμετωπίζουν και οι άλλοι φυσιολογικά.

Ένιωσες ποτέ αυτό το «κυνήγι» των παπαράτσι;

Όχι δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Ότι έχουν βγει κάποιες φωτογραφίες με εμένα και τον σύζυγό μου ναι, αλλά όχι να με κάνουν να αισθανθώ άσχημα. Εγώ δεν πουλάω το star system. Είμαι σταρ μόνο πάνω στη σκηνή. Όταν κατέβω από τη σκηνή είμαι ένας απλός άνθρωπος όπως όλοι μας. Και το έχω εισπράξει αυτό και είμαι ευγνώμων.

Έχεις φτάσει σημείο να διαβάσεις κάτι για εσένα και να σε θυμώσει ή να κινηθείς ακόμη και νομικά;

Να κινηθώ νομικά όχι δεν έχει τύχει, αλλά να θυμώσω ναι. Γενικά δεν κάθομαι να ψάξω τι γράφεται για μένα, αλλά εάν πέσει στην αντίληψή μου ότι έχει γραφτεί κάτι για την σχέση μου ή την οικογένειά μου, εκεί θα θυμώσω πολύ. Όσον αφορά τη δουλειά μου, είχε γραφτεί κάποια στιγμή ότι παράτησα το τραγούδι γιατί ασχολήθηκα με την εστίαση. Αυτό μπορεί να κάνει κακό σε έναν άνθρωπο που είναι επαγγελματίας τραγουδιστής σαν εμένα. Παράλληλα με το τραγούδι ασχολούμαι και με το επιχειρείν.

Αν είχες την ευκαιρία να πεις «ευχαριστώ» και «συγγνώμη» πού θα έλεγες;

Ευχαριστώ θα έλεγα σε όλους όσους είναι πραγματικά δίπλα μου αυτά τα χρόνια και με στηρίζουν, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και σε ανθρώπους που έχω γνωρίσει μέσα από τη δουλειά μου και μεγαλώνουμε μαζί, όπως είναι οι άνθρωποι από το fan club μου. Στη συγγνώμη είμαι εύκολος άνθρωπος και την λέω. Θα έλεγα σε όλους όσους έχω θίξει ή στενοχωρήσει και ίσως κι από ανθρώπους που δεν το είχα καταλάβει τη δεδομένη στιγμή που το έκανα. Στον εαυτό μου δε θα ζητούσα συγγνώμη. Γιατί δεν μετανιώνω για τίποτα, απλά μαθαίνω από τα λάθη μου και προχωράω.

Υπάρχουν σκέψεις για τον ερχομό ενός παιδιού στη ζωή σου;

Ναι υπάρχει στο μυαλό μου, αλλά δεν έχει προκύψει και πάνω απ’ όλα δε το πιέζω. Όταν είναι να έρθει, πιστεύω ότι θα έρθει.

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Παπαρίζου: Το «τραύμα» της παιδικής της ηλικίας και η στιγμή που κούρεψε μόνη της τα μαλλιά της

Οι πρώτες βουτιές της Πρέλεβιτς στη θάλασσα - «Θαραλλέα» την αποκάλεσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι

Τα… έσπασε η Μπέττυ Μαγγίρα με τον ξέφρενο χορό της – Οι χορευτικές φιγούρες που προκάλεσαν πανικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved