Ιφιγένεια Τζόλα: Η ηλικία, οι σπουδές και ο ρόλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν ήταν 8 ετών
Showbiz

Ιφιγένεια Τζόλα: Η ηλικία, οι σπουδές και ο ρόλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν ήταν 8 ετών

Η Ιφιγένεια Τζόλα είναι η λατρεμένη Βασιλική από τη Γη της Ελιάς και για τους παλιότερους η Άννα από το Νησί. Μάθε τα πάντα για την ηλικία της, την καταγωγή της και τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

Η ηλικία και οι σπουδές

Η Ιφιγένεια Τζόλα είναι μόλις 22 ετών και έχει μπει στον κόσμο της υποκριτικής από την ηλικία των οκτώ ετών. Παράλληλα με την δουλειά της σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες.

Στη σειρά Η Γη της Ελιάς, η Ιφιγένεια Τζόλα υποδύεται την αδελφή του Στέφανου. Μια αρκετά συνεσταλμένη κοπέλα που ζει στη σκιά της μητέρας της. Προσπαθεί να μην της εναντιώνεται, αλλά η μεταξύ τους κόντρα έχει τσακίσει την αυτοπεποίθησή της. Ένας νέος, θα αρχίσει σταδιακά να γίνεται ο πρώτος της μεγάλος έρωτας, αλλά η βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειές τους καταδικάζει αυτή τη σχέση.

Την γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της μικρής Άννας στην επιτυχημένη σειρά “To Νησί” του Mega, το 2010

Το ταξίδι στο χώρο ξεκίνησε σε ηλικία των 8 ετών

«Το ταξίδι μου στο χώρο ξεκίνησε στην ηλικία των 8 ετών, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που κατάλαβα από πολύ νωρίς ότι η υποκριτική ήταν η δουλειά με την οποία ήθελα να ασχοληθώ και από την οποία πλέον αποκομίζω ευχάριστες και παραγωγικές στιγμές. Το να έχεις συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που σου αρέσει και να εργάζεσαι πάνω σε αυτό μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει, θα έλεγα λοιπόν πως, μέσα από τους ρόλους που κλήθηκα να ενσαρκώσω, αλλά και από τη θέλησή μου να αποδώσω όσο καλύτερα γινόταν τον εκάστοτε χαρακτήρα, εξελίχθηκα και ως άνθρωπος. Κάθε ρόλος έχει να προσφέρει διάφορα στοιχεία, είτε θετικά είτε αρνητικά, από τα οποία επιλέγουμε ποια θα αφομοιώσουμε και εκτός επαγγέλματος. Έμαθα από νωρίς να είμαι πειθαρχημένη, να σέβομαι και να εκτιμώ τους συνεργάτες μου. αλλά και να παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου και τον εαυτό μου. Θεωρώ άλλωστε ότι ο κάθε ρόλος κρύβει κατά κάποιον τρόπο μια υπαρκτή αλήθεια»

Πώς έκανες το ντεμπούτο σου σε ηλικία μόλις 8 ετών;

«Το ενδιαφέρον μου για την υποκριτική είχε γίνει αισθητό από πολύ μικρή ηλικία καθώς προσπαθούσα να μιμηθώ καθετί που αιχμαλώτιζε το ενδιαφέρον μου, είτε επρόκειτο για παιδικό τραγούδι είτε για σκηνή από σειρά ή ταινία. Καθώς έβλεπα παιδιά ηθοποιούς στην τηλεόραση, είπα στους γονείς μου ότι θα ήθελα να το κάνω κι εγώ αφοί πιστεύει πως ήταν κάτι εφικτό. Έτσι γράφτηκα σε πρακτορείο και λίγο μετά μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμαστώ για το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, τον οποίο εντέλει έκλεισα».

Πηγή Hello

Διαβάστε επίσης

Η Γη της Ελιάς: «Η σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου είναι καταδικασμένη»

8 Λέξεις: Οι πρώτες φώτο της Ιφιγένειας με μαγιό είναι το κάτι άλλο!

Ιφιγένεια Τζόλα: Η Βασιλική από τη Γη της Ελιάς, Το νησί, η ηλικία και οι σπουδές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved