Γιάννης Σαββιδάκης: Το τραγούδι για τους γιατρούς στην πανδημία και η λατρεία για τον Αντετοκούνμπο
Showbiz

Γιάννης Σαββιδάκης: Το τραγούδι για τους γιατρούς στην πανδημία και η λατρεία για τον Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Σαββιδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Δυνατά του Κωστή Μαραβέγια και μίλησε για όλα. 

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μίλησε για το τραγούδι που έγραψε εν μέσω πανδημίας για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δούλευαν ασταμάτητα και τόνισε: «Έδωσαν τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι, νοσηλευτές και γιατροί. Χάνονται ζωές ανθρώπων που πρέπει να σώσουν τις ζωές. Αυτό είναι ηρωισμός, αν δεν είναι αυτό ηρωισμός, τι είναι; Και ανιδιοτελώς».

Επίσης πρόσθεσε: «Ήρωες για μένα είναι οι άνθρωποι που σηκώνονται το πρωί στις πέντε και παίρνουν το λεωφορείο και πάνε σε μια δουλειά, με ένα σακουλάκι με το κολατσιό τους. Αυτοί είναι οι ήρωες για μένα. Ηρωισμούς μπορούμε να κάνουμε σε μια μέρα ο καθένας από έναν. Και το να ζητήσεις κάτι και να απλώσεις το χέρι σου θέλει δύναμη, είναι ηρωικό. Καμιά φορά η ψωροπερηφάνια και ο εγωσιμός απομακρύνει τους ανθρώπους. Όσον αφορά το τραγούδι μου στην πρώτη καραντίνα, βλέποντας το Μπέργκαμο, αλλά και στην Ελλάδα κάποιους ανθρώπους που χάθηκαν, ειδικά μια νοσηλεύτρια που έγραψε ένα φοβερό κείμενο και πέθανε μετά από ένα μήνα, από τον κορονοϊό, με έκαναν και ολοκλήρωσα αυτό το τραγούδι και το έβγαλα τον περασμένο Μάρτιο».

Ο Γιάννης Σαββιδάκης επίσης μίλησε και για την πιθανή επιστροφή του στην τηλεόραση ενώ δεν έκρυψε πως θαυμάζει ιδιαίτερα τον Γιάννη Αντετονκούμπο. Συγκεκριμένα είπε: «Ευχαρίστως θα έκανα κάτι αν μου άναβε τα λαμπάκια. Να κάνω κάτι μέτροι και η τελευταία μου εικόνα, η πιο πρόσφατη να είναι χειρότερη από την προηγούμενη όχι, ποτέ. Νομίζω ότι τα “όχι” μας, μας φτιάχνουν την καριέρα όχι τα “ναι”. Όχι, μας φτιάχνουν, μας κρατάνε καλύτερα την καριέρα στο μυαλό και στην καρδιά των ανθρώπων. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε που βρισκόμαστε γεωγραφικά και τί συμβαίνει στην γεωγραφική τοποθεσία εδώ που ζούμε, στην Αθήνα, στην Ελλάδα. Δεν συμβαίνουν πολλά πράγματα.

Χρειάζονται φώτα, μας λείπει το φως. Θέλουμε φωτεινά πράγματα. Λείπει ένα πρωτογενές πράγμα. Παρθενογένεση δεν υπάρχει, αλλά δεν μπορούμε να μαθαίνουμε τα παιδιά μας από τα αντίγραφα. Τα κακέκτυπα, άμα αντιγράφεις το αντίγραφο συνέχεια αυτό φθίνει. Ποιος θα κάτσει από τα παιδιά μας στη τηλεόραση να δει πράγματα που δεν τα αφορούν. Εμείς βλέπουμε τένις, NBA».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιάννης Σαββιδάκης στο gossip-tv: «Θέλω να τραγουδήσω για όσους τα κατάφεραν με τον κορονοϊό»

Σαββιδάκης: Τίμησε τους γιατρούς με ένα τραγούδι! Τους χαρακτηρίζει αγγέλους με λευκά ρούχα

Γιάννης Σαββιδάκης: Παρουσιάζει το video clip του τραγουδιού «Love in White»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved