Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νόσησε από κορονοϊό- Το post της στο Instagram!
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νόσησε από κορονοϊό- Το post της στο Instagram!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γνωστοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι νόσησε από κορονοϊό και ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα την βλέπουμε ξανά, μέσα από την εκπομπή της "Κάτι Ξαναψήνεται".

Είναι μια από τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, που έχει προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις με την θετική ενέργεια, το πηγαίο χιούμορ της και τον αυθορμητισμό της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως μας είχε ενημερώσει η ίδια μέσα από τα social media της, είχε περάσει τις γιορτινές μέρες αγκαλιά με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, σε μια ρομαντική εξόρμηση στην χιονισμένη Πράγα. Πριν από λίγη ώρα, η παρουσιάστρια γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι οι πρώτες μέρες του νέου έτους για εκείνη ήταν αρκετά δύσκολες, καθώς νόσησε από κορονοϊό. Η ίδια ενημέρωσε τους followers της ότι το πέρασε ελαφριά, χωρίς κάποια ιδιαίτερη παρενέργεια στην υγεία της, ενώ τόνισε το πόσο πολύ την βοήθησε ο εμβολιασμός.

Όπως ανέφερε και η ίδια χαρακτηριστικά στο post της:«Ανυπομονώ να τα πούμε τη Δευτέρα στο καθιερωμένο μας ραντεβού στις 17:05 @katixanapsinete @skaitv.gr για την 1η εβδομάδα του 2022! Μετά από μια μικρή περιπέτεια υγείας που είχα όπως όλος ο κόσμος που ταλαιπωρείται, ευτυχώς ανάρρωσα και εύχομαι σε όλους να είναι όλα περαστικά Χαίρομαι πολύ που ήμουν εμβολιασμένη και το πέρασα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και σας συμβουλεύω όσοι δεν το έχετε κάνει να βιαστείτε. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, γιατί η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε! Σας θέλω όλους συντονισμένους για να γίνουμε πάλι μια παρέα»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Διαβάστε επίσης:

Η queen Dina είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Η τρυφερή φωτό με τον Βασίλη της!

Οι Έλληνες celebrities που απαλλάχθηκαν από τα περιττά κιλά τη χρονιά που πέρασε (Photos)

Κάτι ξαναψήνεται: Η προξενήτρα Σπυροπούλου αποθεώθηκε στο Twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved