Αντωνόπουλος: Ο ρόλος στο "Δις εξαμαρτείν" και η παρουσίαση ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση
Showbiz

Αντωνόπουλος: Ο ρόλος στο "Δις εξαμαρτείν" και η παρουσίαση ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είναι εξαιρετικά αγαπητός.

Ο εγγονός της Κατίνας Παξινού και του Αλέξη Μινωτή, το παιδί που γεννήθηκε στο Χόλινουντ σε ένα σπίτι όπου μπαινόβγαιναν ο Γκρέγκορι Πεκ, ο Γκάρι Κούπερ και η Μέριλιν Μονρόε, ο έφηβος που ήθελε να γίνει μουσικός αλλά εξαιτίας ενός ατυχήματος στα χέρια τον κέρδισε το θέατρο, ο άνκορμαν του δελτίου ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης επί 17 χρόνια, ο θρυλικός Πέτρος της σειράς «Το δις εξαμαρτείν», εφέτος μας συστήνεται ξανά μέσα από τη μικρή οθόνη ως Ηλίας Λαλαμπίρδας, βουλευτής Κρυδρυναρίου παρακαλώ, στην καθαρόαιμη κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, η οποία έχει τρελάνει τα μηχανάκια της ΑGΒ.

Η φιλία του με το πετυχημένο συγγραφικό δίδυμο μετράει δεκαετίες. «Πρώτα γνώρισα τον Θανάση Παπαθανασίου. Ούτε ξέρω πριν πόσα χρόνια. Επαιζα τότε σε ένα έργο τον Ευάγγελου Αβέρωφ, το οποίο λεγόταν "Καρυδιές στην πέτρινη γη ". Στον θίασο βρισκόταν και ο πρωτοεμφανιζόμενος τότε Χάρης Ρώμας, ο όποιος έγραφε εκείνη την εποχή μαζί με τον Θανάση μια επιθεώρηση, αν θυμάμαι σωστά». Αργότερα συναντήθηκε και με τον Μιχάλη Ρέππα, όταν έπαιζαν στην επιθεώρηση «Σιχτίρεια 88». «Την επόμενη χρονιά βρεθήκαμε ξανά στον θίασο της Μιμής Ντενίση. Στο θέατρο αναπτύσσονται φιλίες. Αργότερα, όταν είχαν γίνει πλέον συγγραφικό δίδυμο με τον Θανάση, μου ζήτησαν να κάνω κάποια guest στις "Τρεις Χάριτες" και επειδή το μυαλό τους είναι δαιμόνιο είχαν ήδη σκεφτεί “Το δις εξαμαρτείν". Μου πρότειναν τον ρόλο ενός παρουσιαστή ειδήσεων. Οπως ίσως γνωρίζετε, εγώ έλεγα τότε και τις ειδήσεις στην κρατική τηλεόραση. Εκτοτε έχουμε συνεργαστεί άπειρες φορές σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση», είπε στο Βήμα.

Αλλά και στο βιβλίο «Μην ενοχλείτε τη Μις Κάλλας» (εκδ. Ψυχογιός) που συνέγραψε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μαζί με τον Μιχάλη Ρέππα. Πρόκειται για ένα απολαυστικό ανάγνωσμα, μια ιδιότυπη βιογραφία της «La divina» που αναπτύσσεται με άξονα τις πέντε συναντήσεις που είχε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μαζί της ως παιδί και έφηβος, με την πρώτη τους συνάντηση να χρονολογείται το 1958 στο Ντάλας, όταν ο παππούς του Αλέξης Μινωτής τη σκηνοθέτησε στη "Μήδεια" του Κερουμπίνι.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Παρίστανε τον σκηνοθέτη, με στρίμωχνε πολύ και δεν είχα περάσει καλά»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η συγκίνησή του στο πλατό της Ελένης για τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Πέθανε ο πατέρας μου και είχα γύρισμα, τελείωσα και μετά πήγα στην κηδεία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved