Αντωνόπουλος: «Στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” βρήκα εξαιρετικά μικρόψυχη τη στάση των κριτικών»
Showbiz

Αντωνόπουλος: «Στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” βρήκα εξαιρετικά μικρόψυχη τη στάση των κριτικών»

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος πρωταγωνιστεί στο θέατρο στη μεγάλη παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη».

Σε κείμενο και σκηνοθεσία της Μιμής Ντενίση, μια παράσταση που αποτελεί ουσιαστικά το σίκουελ της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία μεταφέρθηκε στο σινεμά και παίζεται αυτή τη στιγμή στις αίθουσες.

«Εχει ένα μεγάλο προσόν αυτή η παράσταση όπως και η προηγούμενη» ανέφερε. «Ενώ πρόκειται για δύο ιστορικά έργα, δεν αποτελούν μια βαρετή απαρίθμηση γεγονότων. Μέσα από τις ιστορίες των ηρώων που γέννησε η Μιμή, περνάει μπροστά σου η ιστορία της Ελλάδας. Της βγάζω το καπέλο για την έρευνα που έχει κάνει. Τα γεγονότα δεν παρουσιάζονται μονόπλευρα, φωτίζονται όλες οι διαστάσεις».

Ο ίδιος παρακολούθησε την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο σινεμά. «Τη βρήκα εξαιρετική όπως και εξαιρετικά μικρόψυχη τη στάση των κριτικών. Δε μπορείς να βάζεις δύο αστεράκια σε αμερικανικά σκουπίδια και δύο αστεράκια στη Μίμη. Αισθάνομαι δηλαδή ντροπή. Το ίδιο είχε γίνει και την εποχή που είχε βγει «Το κλάμα βγήκε απ' τον Παράδεισο " των Ρέππα - Παπαθανασίον. Παιζόταν τότε και μια αμερικανική μπούρδα και της έδιναν 3 αστέρια ενώ στο "Κλάμα μετά βίας 1,5. Καταλαβαίνω να έχεις για μια ταινία, τις αντιρρήσεις σου, αλλά δεν μπορείς να είσαι μικρόψυχος».

Την ίδια στιγμή ο ίδιος βρίσκεται στα γυρίσματα νια τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Πεθαίνω για σένα» με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού. Είναι μάλιστα γνωστό ότι με τον Γιάννη τους συνδέουν πολλά. «Δεν είμαστε απλώς φίλοι. Ο Γιάννης είναι το παιδί που δεν έκανα. Γιατί αν είχα κάνει έναν γιο, αυτός θα ήθελα να ήταν ο Γιάννης» ανέφερε στο Βήμα.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Παρίστανε τον σκηνοθέτη, με στρίμωχνε πολύ και δεν είχα περάσει καλά»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η συγκίνησή του στο πλατό της Ελένης για τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Πέθανε ο πατέρας μου και είχα γύρισμα, τελείωσα και μετά πήγα στην κηδεία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved