Παναγιώτης Βασιλάκος: O λόγος που ήθελε να κινηθεί νομικά, το The Bachelor, το Survivor και ο έρωτας
Showbiz

Παναγιώτης Βασιλάκος: O λόγος που ήθελε να κινηθεί νομικά, το The Bachelor, το Survivor και ο έρωτας

Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν καλεσμένος σήμερα στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για την προσωπική του ζωή. 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και αναφέρθηκε στο Bachelor, στην πρόταση που του έγινε για να πάει στο Survivor, στην παρουσίαση, στην προσωπική του ζωή, αλλά και στην οικογένειά του. Μάλιστα, του είχαν ετοιμάσει και ένα... challenge για το τέλος.

Μίλησε για τις στιγμές που τον έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έλεγαν πως οι άνθρωποι που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή που πρωταγωνιστούσε ως γονείς του δεν ήταν οι πραγματικοί γονείς του, αλλά ηθοποιοί. Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Αυτό είναι κάτι που τον ενόχλησε και όπως είπε, δεν μπορεί να συγχωρήσει ποτέ ότι κάποιοι «προσπάθησαν να κάνουν τηλεθέαση και νούμερα χρησιμοποιώντας τους γονείς του». Μάλιστα είπε ότι σκέφτηκε να κινηθεί και νομικά.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε επίσης ότι στο παρελθόν έχει γίνει... ερωτικός μετανάστης στο εξωτερικό για μία γυναίκα και συγκεκριμένα για μία Τσέχα.

Δείτε τι άλλο είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Το συγκινητικό μήνυμα στήριξης του Βασιλάκου στη Ραφαέλλα μετά το σοβαρό τροχαίο

Καλό μεσημεράκι: Ο Βασιλάκος μπήκε με φόρα στο πλατό και άρπαξε στην αγκαλιά του τη Βάνια! (video)

Βασιλάκος:Ο νέος έρωτας στη ζωή του και η αποκάλυψη για το λάθος που εξακολουθεί να κάνει η Νικολέτα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved