Μάριος Ιορδάνου: «Όταν κάποιος επιχειρούσε να με φέρει σε δύσκολη θέση, τον έβαζα στη θέση του»
Showbiz

Μάριος Ιορδάνου: «Όταν κάποιος επιχειρούσε να με φέρει σε δύσκολη θέση, τον έβαζα στη θέση του»

Ο Μάριος Ιορδάνου απέχει καιρό από τη μικρή οθόνη.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε τους λόγους που έχει κάνει αυτή την επιλογή και γιατί δεν προχώρησε σε καταγγελία ενώ έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο.

-Τηλεοπτικά έχουμε καιρό να σε δούμε. Γιατί έχεις κάνει αυτή την επιλογή;

Παλιότερα όταν είχα παίξει σε κάποιες σειρές οι οποίες είχαν μεγάλη επιτυχία, είδα ότι δεν ήταν αυτό που με ενδιέφερε. Ήθελα να τα κάνω με τον δικό μου τρόπο. Γι’ αυτό επέλεξα να αποστασιοποιηθώ και να ασχοληθώ πιο πολύ με το θέατρο. Θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση ξανά, αλλά με δικά μας σενάρια. Της Σοφίας και δικά μου. Έχω να πω τις δικές μου ιστορίες και δεν θέλω να πω των άλλων. Η ψυχή μου διψάει να μιλήσει για πράγματα που έχω βιώσει, σκεφτεί, αισθανθεί.

-Έχεις δεχτεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον εργασιακό σου χώρο. Γιατί δεν προχώρησες σε καταγγελία;

Θέλω να σου πω ότι σέβομαι όλους όσους προχώρησαν σε καταγγελίες, εγώ όμως το έζησα διαφορετικά, ήμουν από μικρός άγριο νιάτο και τσαμπουκάς. Όταν κάποιος επιχειρούσε να με φέρει σε δύσκολη θέση, τον έβαζα στη θέση του. Καταλαβαίνω τις κοπέλες που δεν μπόρεσαν να το κάνουν γιατί είναι γυναίκες και είχαν κάθε δίκιο που βγήκαν και του κατήγγειλαν. Εγώ είμαι ένας άντρας δύο μέτρα και τότε ήμουν εκατό κιλά, πώς θα τολμήσουν να κάνουν κάτι παραπάνω από αυτό που έκαναν; Από μια λεκτική παρενόχληση. Θα έτρωγαν ξύλο…

-Το τόλμησαν όμως…

Το τόλμησαν γιατί ήμουν πιτσιρικάς και ήθελαν να ασκήσουν εξουσία. Θα σου πω πως η εξουσία δεν αλλάζει τον άνθρωπο, αλλά τον αποκαλύπτει. Στον χώρο αυτόν εγώ γνώρισα ιερά τέρατα και σκέτα τέρατα. Αυτά λοιπόν τα σκέτα τέρατα τα έβαλα στη θέση τους. Και σε αυτούς που λένε γιατί οι καταγγελίες έγιναν τώρα και όχι τότε, έχω να τους πω όπως εσείς επιλέξατε τότε να παρενοχλήσετε και να κάνετε απόπειρες βιασμού, έτσι οι κοπέλες επιλέγουν τώρα να σας καταγγείλουν, τώρα να σας ξεμπροστιάσουν, τώρα να σας ξεφτιλίσουν και να σας φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

-Συνάδελφοί σου βρίσκονται προφυλακισμένοι. Είχες ιδέα ότι γίνονται τέτοια πράγματα;

Ασφαλώς είχα ιδέα και γι’ αυτό αποτραβήχτηκα και επέλεξα να κάνω δικά μου πράγματα. Δεν ήθελα να συναναστρέφομαι με τέρατα τα οποία δυστυχώς ήταν αρκετά. Δεν χαρακτηρίζω τον χώρο, γιατί το θέατρο είναι μαγικό και οι ηθοποιοί είναι πραγματικά από τα πιο ευαίσθητα πλάσματα, όμως όπως και σε κάθε εργασιακό χώρο, υπάρχουν αυτά τα τέρατα που αμαυρώνουν τον χώρο.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Πρωινό! Ξέσπασε ο Μάριος Ιορδάνου:«Απαράδεκτο! Του επιστρέφω το δηλητήριο και τον κερνάω»

Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: «Ήρθε ο χάρος να με πάρει και του είπα «όχι» - Πέθανα και γύρισα»

Σοφία Καζαντζιάν: «Ήμουν πολύ τσαμπουκαλού για να το ανεχτώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved