Συντετριμμένη η Γαρυφάλλου στο gossip-tv: Η επικοινωνία με την Μονογυιού μετά το τροχαίο του Τζώρτζη
Showbiz

Συντετριμμένη η Γαρυφάλλου στο gossip-tv: Η επικοινωνία με την Μονογυιού μετά το τροχαίο του Τζώρτζη

Συντετριμμένη είναι η Γωγώ Γαρυφάλλου μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του Τζώρτζη Μονογυιού.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τη ζωή του σχεδόν ακαριαία έπειτα από σφοδρή σύγκρουση του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε με δέντρο επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν το αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Μέσα στην Ferrari βρισκόταν και η 35χρονη σύντροφός του, η οποία μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «The Wall», το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Στο εν λόγω ριάλιτι είχε πάρει μέρος και η Γωγώ Γαρυφάλλου και στο παιχνίδι είχαν γνωριστεί με τον άτυχο 45χρονο.

Η ίδια, συντετριμμένη, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr είπε:

«Από χθες που ενημερώθηκα για το συμβάν τα πόδια μου κόπηκαν. Οι ωραίες στιγμές που ζήσαμε με τον Τζώρτζη δεν είναι μία αλλά 101. Θα μου μείνουν αξέχαστες. Το Wall ήταν ένας σταθμός στη ζωή μου και μέσα σε αυτούς ήταν και ο Τζώρτζης».

Και συνέχισε:

«Θέλω να πω τα συλληπητήριά μου στην οικογένεια, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του. Να προσέχουμε στους δρόμους. Και τώρα μιλάω και σαν μάνα, δεν ξέρω πώς μπορεί να αισθάνεται αυτή η μητέρα. Είμαι τόσο συντετριμμένη που από χθες δεν έχω κοιμηθεί, τα δάκρυά μου είναι πολλά. Πήρα να ενημερώσω τους συμπαίκτες μου. Οι μόνες που μπόρεσα να μιλήσω ήταν η Ρούλα και η Νταίζη και είπαμε πότε θα γίνει η κηδεία για να παρευρεθούμε».

Τέλος η Γωγώ Γαρυφάλλου δήλωσε:

«Ο Τζώρτζης ήταν μια έντονη προσωπικότητα αλλά ήταν ένα καλό παιδί. Θα μείνει αξέχαστος σε όλους μας και η συμμετοχή του γιατί δεν ξεχάστηκε ποτέ αυτή η προσωπικότητα. Ήταν φιλάνθρωπος, ένα πλάσμα καλά μεγαλωμένο. Εγώ έστειλα διαδικτυακά ένα μήνυμα στην αδερφή του γιατί την είχα συναντήσει πριν από τρία χρόνια σε ένα τηλεοπτικό πλατό. Τους ήξερα και σαν οικογένεια. Είχαμε πάει και στον γάμο του Ανδρέα. Κάναμε παρέα και έχω να θυμάμαι πολλά πράγματα. Τα τελευταία είχαμε χαθεί λόγω των υποχρεώσεων και λόγω του ότι ο Τζώρτζης δεν είχε social media αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το παλικάρι. Πραγματικά, στενοχωρήθηκα πολύ, κουράγιο στην οικογένεια.».

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Ποιος ήταν ο 45χρονος οδηγός του φρικτού τροχαίου στην παραλιακή

Νεκρός σε τροχαίο ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού – Είχε λάβει μέρος στο The Wall

Τζώρτζης Μονογύιος: Ποια είναι η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού – Η πολιτική και ο λαμπερός γάμος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved