Αθανασίου: Η αποκάλυψη για το συγκλονιστικό περιστατικό που βίωσε: «Ήθελα να κάνω εμετό»
Showbiz

Αθανασίου: Η αποκάλυψη για το συγκλονιστικό περιστατικό που βίωσε: «Ήθελα να κάνω εμετό»

Ο  Μάριος Αθανασίου, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στην καριέρα του, στα παιδιά του, αλλά και σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό που βίωσε σε δουλειά.

«Το 2021 ήταν για μένα περιπετειώδες, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές δυσκολίες. Το κλίμα στη σειρά “Άσε μας ρε μαμά” είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γίνω παρουσιαστής, αν και μου το έχουν προτείνει. Δεν θα το απέκλεια όμως. Το σκεπτικό μου ήταν διαφορετικό στο ξεκίνημά μου. Μπορεί να θεωρούσα φυσιολογική κάποια άσχημη συμπεριφορά, επειδή νόμιζα πως έτσι είναι.

Προσπάθησα να αποβάλλω ότι αρνητικό μου άφησε η έλλειψη του πατέρα μου και έκανα ακριβώς το αντίθετο για να είμαι καλός πατέρας. Δεν κρατάω τους τύπους. Είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου. Παντρεύτηκα γιατί ήταν φυσικό επακόλουθο. Με τη Μάρθα είμαστε δέκα χρόνια μαζί. Δεν έκανα θρησκευτικό γάμο, δεν μου άρεσε και ντρεπόμουν λιγάκι», είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου, αναφέρθηκε σε ένα συγκλονιστικό περιστατικού, καθώς ήταν μπροστά σε διακίνηση σχολικού πορνογραφικού υλικού σε δουλειά.

«Το περιστατικό του Στάθη πρέπει να είναι κάτι που θα μας αφυπνίσει όλους. Αυτό δεν έγινε το 2021 στην Ελλάδα. Έχω υπάρξει μάρτυρας περιστατικού που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και είχα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα σε μια δουλειά που βρισκόμουν όταν άνθρωποι διακινούσαν πορνογραφικό υλικό από σχολείο. Αυτό ήταν 12 χρόνια πριν, έχουμε 2021.

Δώδεκα χρόνια πριν, υπήρχαν σε κινητό βίντεο που διακινούνταν από περίπτυξη σε σχολείο. Μιλάμε για το παιδί σου, το παιδί μου και φυσικά ήταν εν αγνοία αυτών των ατόμων. Πιάστηκε το στομάχι μου, ήθελα να κάνω εμετό. Ζορίστηκα πάρα πολύ και είχα ζοριστεί και με την αντίδραση αυτών των ανθρώπων που γελάγανε. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας» είπε ο Μάριος Αθανασίου.

«Με τα κοινά ασχολούμαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Όταν υπάρχουν παιδιά που λιποθυμούν πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό», αναφέρθηκε για την ενασχόλησή του με τα κοινά αλλά και το εθελοντικό πρόγραμμα «Ελπίδα» που βοηθά μονογονεϊκές οικογένειες.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Πάμε Δανάη

Διαβάστε επίσης

Mega Καλημέρα: Μάριος Αθανασίου: Η αποκάλυψη χρόνια μετά για το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» (Video)

Μάριος Αθανασίου: Η σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του που «έριξε» τα social media

Μάριος Αθανασίου: Ο γάμος, τα τρία παιδιά, οι συγκρούσεις με τον πατέρα του και το «Άσε μας ρε μαμά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved