Τζώρτζης Μονογυιός: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μάνας του (Photos)
Showbiz

Τζώρτζης Μονογυιός: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μάνας του (Photos)

Το τελευταίο τους αντίο λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στον Τζώρτζη Μονογυιό, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα την Πέμπτη (13/01).

Η κηδεία του γίνεται στη γενέτειρά του στη Μύκονο. Η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού αναχώρησε στις 7:30 το πρωί από το λιμάνι της Ραφήνας συνοδευόμενη από τους στενούς συγγενείς του με κατεύθυνση τον ιερό ναό του Αγίου Λουκά όπου θα τελεστεί η κηδεία του στις 2:30 το μεσημέρι και λίγο μετά τη μία η σορός του έφτασε στο νησί.

Η Μύκονος έχει βυθιστεί στο πένθος.

Με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές, η μητέρα του επιχειρηματία αποχαιρέτησε τον γιο της γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου» συνοδεύοντας την ανάρτηση της με μια κοινή τους φωτογραφία.

Να σας θυμίσουμε ότι και η αδελφή του, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μανογυιού όλες αυτές τις μέρες δεν είχε δηλώσει κάτι δημόσια ούτε είχε κάνει κάποια ανάρτηση για τον θάνατο του αδελφού της που της στοίχισε όπως και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Και με μία λιτή της ανάρτηση στα social media και ενόψει της κηδείας του 45χρονου άτυχου επιχειρηματία, θέλησε να εκφράσει την παράκληση της οικογένειάς της. Συγκεκριμένα το μήνυμά της ανέφερε:

Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ".

Δείτε το σπαρακτικό μήνυμα της μάνας του

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Οι πρώτες εικόνες από το τελευταίο αντίο στον 45χρονο επιχειρηματία (Video)

Μονογυιός: Οι πρώτες ανατριχιαστικές εικόνες από το δυστύχημα και τον απεγκλωβισμό της γυναίκας του

Τζώρτζης Μονογυιός: Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου (Video)

Τζώρτζης Μονογυιός: Ράκος η σύζυγός του - Ενημερώθηκε για τον θάνατό του και ξέσπασε σε λυγμούς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved