Μαριέλλα Σαββίδου: «Δεν θεωρώ ότι δεν μπορείς να κάνεις φίλους μέσα στον χώρο μας»
Showbiz

Μαριέλλα Σαββίδου: «Δεν θεωρώ ότι δεν μπορείς να κάνεις φίλους μέσα στον χώρο μας»

Η Μαριέλλα Σαββίδου είναι ταλαντούχα, ακομπλεξάριστη και χαρισματική.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν έχει δημιουργήσει σημαντικές φιλίες στον χώρο της και αν της έχει τύχει ποτέ να αποχωρήσει από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς.

Φαινομενικά τουλάχιστον, το επάγγελμά σας είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Έχετε δημιουργήσει σημαντικές φιλίες στον χώρο;

Όταν πηγαίνεις σε μία δουλειά το πρώτο σου μέλημα είναι να έχεις μια ωραία συνεργασία. Αυτό με αφορά κι εμένα. Να βρίσκομαι με συνεργάτες που ο ένας κατανοεί και σέβεται τον άλλον και υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Αν ανάμεσα σε αυτούς τους συνεργάτες καταφέρεις να κάνεις και φίλους, αυτό είναι ευτυχές. Φυσικά και έχω καλούς φίλους μέσα από την δουλειά μου, ανθρώπους που εμπιστεύομαι και μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα, πέραν της δουλειάς. Δεν θεωρώ ότι δεν μπορείς να κάνεις φίλους μέσα στον χώρο μας, παίζει ρόλο ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου. Αν κάποιος τα βλέπει όλα καχύποπτα και μίζερα γύρω του κι από τον φακό της ανταγωνιστικότητας, τότε σίγουρα δεν θα κάνει φίλους.

Σας έχει τύχει ποτέ να αποχωρήσετε από δουλειά, λόγω κακής συμπεριφοράς;

Όχι δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει. Ανήκω στους πολύ τυχερούς ανθρώπους που μέχρι τώρα έχω βρεθεί με πολύ σημαντικούς και καλούς συνεργάτες. Άσε που δεν είμαι και άνθρωπος των διαπληκτισμών. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο επαγγελματίας στη δουλειά μου και το πετυχαίνω ως τώρα.

Σας μιλούν ακόμη για την «Εθνική Ελλάδος», που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο;

Ο κόσμος μου μιλάει ακόμη γι’ αυτή τη σειρά, όταν με συναντάει και μου δηλώνει ότι θα ήθελε να συνεχιστεί. Η σειρά αγαπήθηκε πολύ από κάθε ηλικία και χαίρομαι. Ήταν μια δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη διαφορετική και τολμηρή για την εποχή. Νιώθω πολύ περήφανη που συμμετείχα σε αυτή την δουλειά.

Αν σας έλεγε ο Γιώργος Καπουτζίδης να συνεργαστείτε ξανά, θα το κάνατε;

Φυσικά. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι ένας άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες, μιλάει ανοιχτά και δεν φοβάται να πει την άποψή του. Είμαι πολύ περήφανη που συγκαταλέγεται στους φίλους μου ο Γιώργος.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Σ΄αγαπάω μεν αλλά: Οι πρωταγωνιστές απαντούν στο gossip-tv πότε και σε ποιον είπαν αυτή τη φράση

Μαριέλλα Σαββίδου: Ακομπλεξάριστη! Ποζάρει με μπικίνι και είναι υπέροχη!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός δέχτηκε το challenge να βγάλει το σουτιέν της μπροστά στην κάμερα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved