Ντόρα Μακρυγιάννη: «Δεν είμαι πια τόσο ανεκτική σε ταξικές καταστάσεις και ανθρώπους»
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Δεν είμαι πια τόσο ανεκτική σε ταξικές καταστάσεις και ανθρώπους»

Για δεύτερη χρονιά, η Ντόρα Μακρυγιάννη υποδύεται την Αλίκη στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για το αν έχει αποκτήσει φίλους από τη συγκεκριμένη δουλειά και για τους στόχους που έχει βάλει για τη νέα χρονιά.

Διανύουμε τις πρώτες εβδομάδες του 2022. Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά;

Για μένα δεν έχει τεράστια διαφορά η αλλαγή του χρόνου. Θέλω να πω ότι απλά αλλάζει ο μήνας, δεν βάζω στόχους επειδή άλλαξε το έτος. Είμαι ένας άνθρωπος που συνειδητοποιώ πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μου κι αν κάτι με ενοχλεί ή δυσχεραίνει τη ζωή μου και την ψυχολογία μου το βλέπω έμπρακτα εκείνη την ώρα και λέω ότι πρέπει να το διορθώσω και να το αλλάξω. Οπότε, δεν έχει να κάνει με τη χρονιά, αλλά με την κάθε περίοδο που εγώ συνειδητοποιώ πράγματα για τον εαυτό μου.

Οπότε είσαι ένας άνθρωπος που δουλεύει με τον εαυτό του...

Ναι, αλλά όχι ψυχεδελικά. Δηλαδή, όπως αυτό που έχει γίνει μόδα τώρα τελευταία, «πρόσεχε και αγάπα τον εαυτό σου». Γίνεται πολύ ήσυχα, ταπεινά και όταν πρέπει. Όταν πιέζεις τον εαυτό σου να αλλάξει πράγματά, δεν θα γίνει. Θα συμβεί μόνο όταν είναι μια συνειδητή απόφαση και πρέπει να αλλάξει.

Υπάρχει κάτι που άλλαξες τελευταία;

Ναι. Δεν είμαι πια τόσο ανεκτική σε ταξικές καταστάσεις και ανθρώπους. Παλαιότερα ήμουν περισσότερο. Νομίζω ότι αυτό, ίσως, έχει να κάνει με την ηλικία. Όσο μεγαλώνεις δεν έχεις τις ίδιες αντοχές, οπότε τα περιθώρια στενεύουν στο τι αφήνεις να σε επηρεάζει.

Για δεύτερη χρονιά υποδύεσαι την Αλίκη στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Πώς είναι η συγκεκριμένη συνεργασία;

Πρόκειται για μια πολύ ωραία δουλειά, που την αγαπάω πολύ, και μια ωραία ομάδα, με την οποία έχουμε δέσει. Είμαι πολύ χαρούμενη και τυχερή γιατί έχω τους ίδιους συνεργάτες στο συνεργείο με τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Οπότε είναι δικοί μου άνθρωποι οι περισσότεροι. Ευτυχώς, συνεχίζει και πηγαίνει πολύ καλά. Ο κόσμος την αγαπάει και τη στήριξε και στην αλλαγή της ώρας. Αυτό δείχνει ότι έχει ένα σταθερό κοινό που την παρακολουθεί.

Έχεις αποκτήσει φίλους από τη συγκεκριμένη δουλειά;

Έχει γίνει πολύ καλή μου φίλη η Κάλλη Πολυζοπούλου, που επιμελείται το μακιγιάζ μας. Είναι η κολλητή μου και την έχω μαζί μου σε όλες τις δουλειές. Επίσης, έχει γίνει πολύ καλή μου φίλη, και χαίρομαι που την έχω γνωρίσει, η Δέσποινα Τσούτσα, που υποδύεται την κόρη μου στη σειρά. Είναι φοβερό παιδί. Έχει να κάνει με τη χημεία και το πώς θα ταιριάζεις με τον άλλον. Όταν μια φιλία δημιουργείται από μόνη της και ομαλά, αυτό είναι πολύ όμορφο.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Κι άλλο «θύμα» του κορονοϊού: Θετική η Ντόρα Μακρυγιάννη

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Θα ήθελα η επόμενη δουλειά να είναι μία κωμική σειρά»

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μου ήρθαν οι ευκαιρίες, τις «άρπαξα» και δούλεψα σκληρά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved