Μπραντ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του Χάρη Χριστόπουλου για τον θάνατο του πατέρα της!
Showbiz

Μπραντ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του Χάρη Χριστόπουλου για τον θάνατο του πατέρα της!

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ανίτα Μπραντ, σύζυγος του γνωστού φωτογράφου και παρουσιαστή Χάρη Χριστόπουλου καθώς έχασε τον πατέρα της. 

Η Ανίτα Μπραντ βαθύτατα στενοχωρημένη και σε μία προσπάθεια να μαζέψει τα κομμάτια της όπως και η ίδια παραδέχεται, θέλησε να μοιραστεί την τραγική είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και τα συναισθήματά της μετά τον χαμό ενός τόσο αγαπημένου της προσώπου.

Μάλιστα, συνόδευσε τη μακροσκελή της ανάρτηση με μία φωτογραφία του πολυαγαπημένου της πατέρα ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Ουγγαρίας όπου βρίσκεται το πατρικό της Ανίτα Μπραντ.

Η ίδια έγραψε:

"Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, ανησυχώντας για το αν είμαι καλά αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του πατέρα μου.

Ακούγεται περίεργο αλλά διαβάζοντας όλα τα μηνύματά σας νιώθω σαν να μαλακώνει ο πόνος, νιώθω την απέραντη αγάπη σας και αυτό με βοηθάει, με βοηθάει να μαθαίνω ότι πολλοί από εσάς εκεί έξω έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από την πολυάσχολη ζωή τους για να γράψουν κάποιες συγκινητικές σκέψεις για εμένα.

Ξέρω ότι σας λείπω εγώ και τα βίντεό μας καθημερινά, όμως σύντομα θα ανεβάσω κάποια που έχω κάνει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά τώρα η καρδιά μου πονάει και δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα.

Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα "σπασμένα μου κομμάτια" ξανά στη θέση τους.

Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για μένα και την οικογένειά μου η οποία δεν έχει επανέλθει τελείως και προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει και άλλο μέλος της.

Καθώς γιορτάζαμε τον νέο χρόνο και τον ερχομό του 2022, ένιωσα ανακούφιση και το πήρα ως σημάδι ελπίδας (κουτό, το ξέρω αλλά το χρειαζόμουν) και σκεφτόμουν ότι καταφέραμε να ξεπεράσουμε το 2021 και ότι όλα θα έμπαιναν στη σωστή τους θέση. Ότι θα ξεπερνούσαμε τον εφιάλτη που ζούσαμε από τότε που ο πατέρας μου μπήκε στο νοσοκομείο. Όμως πόσα λίγα ήξερα για το τι μας περίμενε στην γωνία; Ακούτε ποτέ το ένστικτό σας;

Εγώ αυτό έκανα και παρόλο που οι γιατροί μου είπαν ότι δεν χρειαζόταν να βιαστώ για να επιστρέψω στην πατρίδα μου γιατί όπως μου είπαν η κατάσταση του πατέρα μου ήταν σταθερή, και παρ' ό,τι θα μπορούσα να πάρω μία πτήση μία εβδομάδα αργότερα, κάτι μου έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά και μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξα γνώμη και έκλεισα εισιτήριο για την Ουγγαρία. Συνεχώς σκέφτομαι ότι έκανα την καλύτερη επιλογή εκείνη τη στιγμή γιατί αν είχα ακούσει ό,τι μου έλεγαν, δεν θα προλάβαινα να φτάσω εγκαίρως για να του πω αντίο".

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Χριστόπουλος: «Κλαίω 30 φορές την ημέρα» (Video)

Χριστόπουλος: Δεν φαντάζεσαι τι έχει στολίσει μέσα στο σπίτι για τα Χριστούγεννα–Τον «έδωσε» η Ανίτα

Χάρης Χριστόπουλος: 'Όταν πήρα τον γιο μου στα χέρια μου έκλαιγα με λυγμούς δύο ώρες (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved