Μαρία Ανδρούτσου: Αποκαλύπτει τα μυστικά της για να παραμένει σε φόρμα! Ποιο είναι το πρόγραμμα της;
Showbiz

Μαρία Ανδρούτσου: Αποκαλύπτει τα μυστικά της για να παραμένει σε φόρμα! Ποιο είναι το πρόγραμμα της;

Η Μαρία Ανδρούτσου κατάφερε να κάνει μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, μιας και φαίνεται να έχει απαλλαχθεί οριστικά από τα περιττά κιλά, που την ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, το οποίο και την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα, μέσα από ρόλους, που έχουν στιγματίσει και την ίδια, τόσο τηλεοπτικά, όσο και στο θεατρικό σανίδι.

Η Μαρία Ανδρούτσου, είχε δηλώσει ήδη από το παρελθόν ότι την "βασάνιζε" το θέμα των περιττών κιλών της και πάντα ήθελε να προχωρήσει στην διαδικασία του να απαλλαγεί από αυτά και να μπορέσει να βελτιώσει την εικόνα της προς το καλύτερο. Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε εμπιστευθεί την μέθοδο του βελονισμού, αφού έχασε αρκετά κιλά σε ένα μικρό διάστημα, με τις κατάλληλες ιατρικές οδηγείες. Η Μαρία Ανδρούτσου έκανε από τότε την αρχή και προχώρησε ακόμα περισσότερο, έχοντας δημιουργήσει πλέον ένα απόλυτα υγιές και γυμνασμένο σώμα, το οποίο μάλιστα της έχει χαρίσει μια διαφορετική εμφάνιση και την έχει κάνει να αγαπήσει μοναδικά τον εαυτό της.

Η ηθοποιός ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής, παράλληλα με την ισορροπημένη διατροφή της και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει ένα απόλυτα γραμμωμένο σώμα που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ζήλευε ο οποιοσδήποτε. Η Μαρία Ανδρούτσου μάλιστα έχει περάσει πολλές φορές μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα το μήνυμα του να αγαπάμε τον εαυτό μας, όπως ακριβώς είναι και αποκαλύπτοντας όλες τις πτυχές του. Η ίδια δήλωσε πως όλη αυτή η αλλαγή που αποφάσισε να κάνει, άλλαξε ριζικά την ζωή και την καθημερινότητά της, αφού πλέον νιώθει πολύ πιο υγιής και έχει αποδεχθεί πλήρως την εικόνα της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της Μαρίας Ανδρούτσου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved