Showbiz

Πάνος Νάτσης: Τι είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Κατερίνα Καραβάτου χθες το βράδυ μετά το δυστύχημα

Gossip-tv Team

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες η Κατερίνα Καραβάτου και ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον χαμό του στενού συνεργάτη και φίλου του Πάνου Νάτση

Ανήμπορος ακόμα να πει οτιδήποτε για τον Πάνο που τόσο ξαφνικά έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/1) αλλά και προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί, ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος είχε χρίσει για πρωταγωνιστή του στη νέα του σειρά "Σέρρες" τον εκλιπόντα και συνεργάζονταν μαζί και στο θέατρο και στην παράσταση "Όποιος θέλει να χωρίσει... Να σηκώσει το χέρι του", αρχικά δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

Όταν αργότερα χθες το βράδυ η Κατερίνα Καραβάτου επικοινώνησε μαζί του μέσω μηνυμάτων, ο Γιώργος Καπουτζίδης της ζήτησε ευγενικά να μην κάνει καμία δήλωση, δείχνοντας και πάλι ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά από την απώλεια.

Κάτι που φυσικά σεβάστηκε απόλυτα η παρουσιάστρια η οποία τόνισε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθει και να αντιδράει έτσι αφού πρόκειται για μία απώλεια που δύσκολα μπορεί να ξεπεράσει κανείς, ειδικά όταν πρόκειται για έναν τόσο νέο και ταλαντούχο άνθρωπο.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου για την επικοινωνία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved